horoszkóp

Billy Bob Thornton nem akar hatodik feleséget

2004.11.04. 17:00
Angelina Jolie exférje most is boldog párkapcsolatban él, de házasodni nem akar többé: úgy gondolja, ez nem volna fair barátnőjével szemben. Férj helyett inkább apaként próbál helytállni.
Az Angelina Jolie exférjeként elhíresült Billy Bob Thornton már ötször nősült, és mindig válás lett a vége. A színész úgy gondolja, a hiba a házasságban lehet, így megfogadta, többé nem köti össze hivatalosan az életét senkivel.

"Hatos számú nej"

A színész utolsó - ötödik - házassága 2002-ben ért véget, ekkor váltak el Angelina Jolie-val. Azóta új barátnője van, Connie Angland, Thornton azonban úgy érzi: nem volna fair barátnőjével szemben, ha feleségül venné. "Nem szeretném, ha az én imádnivaló Connie-mat mint "hatos számú feleséget" emlegetnék." - indokolta a színész döntését.

Inkább apaként igyekszik helytállni

Férji szerep helyett Thornton inkább mint apa szeretne jó teljesíményt nyújtani: "Az én apám egy csirkefogó volt, aki rosszul bánt velem és a testvéreimmel. Én pontosan az ellentéte szeretnék lenni: nagylelkű, óvó és tiszteletreméltó." Ugyanakkor azt is elismerte, hogy a gyermekeiből származó boldogsága ellenére sokszor nehezen küzd meg a melankóliával: "Túl sokat szomorkodom, idegeskedek és aggódom. Egyszerűen túl sokat foglalkozom a világ bajaival."