A Színes Bulvár Lap szerint már a válókeresetet is beadta Gáspár Bea, aki nem tudta megbocsátani, hogy férje megcsalta. Gáspár Győző szerint azonban az egész történet kitaláció, és őket meg sem kérdezték.
Győzike felesége megelégelte a forgatással járó felhajtást, és a fel-felbukkanó ex-barátnőket, és már a válókeresetet is beadta a balassagyarmati bíróságon - írja a Színes Bulvár Lap. A lap a család egyik közeli barátjától szerezte az információt, aki azt is elmondta, a dolog valóban komoly, hiszen a felek már a vagyonmegosztásról beszélgetnek.

Elosztják a gyerekeket

Klikk a képre!
Állítólag a házat is azért adták el, hogy el tudják osztani a pénzt, és Győzike a sertéstenyésztő terveit is feladta. Inkább Budapestre költözik, felesége, Bea pedig Győrben kap állást. A házaspár állítólag nem csak a vagyont, de a gyerekeket is megosztja. A nagyobb lány, Evelyn az apjával, a kisebb, Virág pedig az anyukájával marad. Az ominózus barát szerint a házaspár háza felett már régóta gyülekeznek a felhők, és az utóbbi időben már csak a kamera kedvéért tettek úgy, mintha minden rendben lenne közöttük. Legutóbbi, amerikai útjuk során állítólag már külön szállodában aludtak, mert a feleség nem akart Győzikével lenni.

Csak a lakást intézte

Gáspár Bea évek óta fontolgatja a szakítást, mivel férje megcsalta őt egy modellel, Ambrus Angélával - sorolta tovább az okokat az ismeretlen jóakaró. A családi barát szerint a válásról már sokat beszéltek, így különösebben egyikük sincs kiborulva, hiszen már mindent elrendeztek előre. A Színes Bulvár Lap Győzikét is megkereste, aki nem akarta kommentálni a híreket. "Nem akarok az ügyben nyilatkozni" - mondta állítólag igen kedvesen. A feleség kicsit ingerültebben felelt, szerinte ugyanis a médiának semmi köze a magánélete ezen részéhez, és ügyvédnél csak azért járt, hogy elrendezze a lakáseladással kapcsolatos papírokat.

Győzike nem mondta

Gáspár Győző kérdésünkre elmondta, őt valóban felhívták a Színes Bulvár Laptól, de már akkor is elmondta a hír nem igaz, egyáltalán nem akarnak elválni. "Ebből semmi nem igaz, boldogok vagyunk és nem válunk el. Mindent kitalálnak már, nem tudok erre mit mondani, csak azt, hogy nem válunk, ennyi. De ha kitalálták, maradjon így, nem érdekel" - mondta Győzike a Velvetnek.