horoszkóp

Szexbotránnyal sokkolta családját Bea asszony

2006.09.16. 14:24
A Gáspár család mobiltelefonos pornófelvételt kapott, amelyben Bea asszonnyal, vagy egy hasonló nővel hátulról szeretkezik egy férfi. Bea asszony felháborodott, hogy rámontírozták a nőre az ő arcát, de szerinte találhattak volna jobb testdublőrt, akinek nem lóg annyira a melle.

Egy mobiltelefonon terjesztett pornófelvételt kapott a napokban néhány Nógrádmegyeren és Salgótarján környékén élő ember, amelynek főszereplője meglehetősen hasonlít Gáspárné Bea asszonyra. A Blikk információi szerint a videón egy férfi hátulról szeretkezik egy nővel, akiben a legtöbb néző felfedezni vélte a Gáspár család asszonyát. A videóról egy első áldozás utáni családi összejövetelen értesült a rokonság, amiből családi botrány lett.

Jobb nőt is találhattak volna

Gáspárné Bea asszony, miután túltette magát a sokkon, elmagyarázta a lapnak, hogyan is képzeli a felvétel elkészítésének körülményeit. Eszerint az, aki a videót elkészítette, magazinból, vagy a Győzike showból vágta ki az ő arcát és montírozta egy ismeretlen, szeretkező nő arcára. Bea asszony hozzátette, mérges azért is, mert ha már egy idegen testre montírozzák őt, találhattak volna egy jobb nőt is, akinek nem lóg annyira melle. Úgy véli, az ártatlanságára bizonyíték, hogy a felvételen szereplő nőnek nincs anyajegy a fenekén, szemben vele.

Gáspár Győzike testvére Zsolt a lapnak arról nyilatkozott, van elképzelése arról, ki készíthette a felvételeket. Mint azt elmondta, egy irigy falubelire gyanakszik, aki minden bizonnyal tud montírozni, hiszen ma már Orbán Viktor fejét is ki lehet cserélni Gyurcsány Ferencére.

A családi botrányról az érintett édesanyja, Bangói Aranka is megosztotta véleményét a sajtóval. Elmondta, biztos abban, hogy nem a lánya szerepel a videón, de az fáj neki a leginkább, hogy Győzike rokonai „leprostizták” Bea asszonyt első blikkre, pedig intelligensebb ő bármelyik Gáspárnál.