horoszkóp

Kamerák előtt születik Gáspár Győző fia

2007.03.17. 10:44
Kamerák előtt szüli meg gyermekét Gáspárné Bea asszony. Miután a Gáspár család médiabirodalmi tervei kudarcba fulladtak, úgy döntöttek, gyermekvállalással és premier plán vajúdással próbálják növeli az életüket megörökítő valóságshow nézettségét.

Mindenre képes Gáspár Győző és családja, hogy fenntartsa, netán fokozza az érdeklődést a Győzike Show iránt. Most épp azt tervezik, hogy Bea újra gyereket vállal és kamerák előtt szülné meg a babát.

A Színes Bulvár Lap úgy tudja, a gyermekáldást nem a nézettségi adatok motiválják, hanem az, hogy a családfő a két leány után nagyon szeretne már egy fiú utódot, aki tovább vinné a Gáspár nevet.

Viktoré lesz a Gáspár-vagyon

A roma showman a lapnak elárulta, jövő héten mennek Gyöngyösre ahhoz az orvoshoz, akinél Virág is született. Remélik, októberre, novemberre megszületik Viktor, merthogy így hívnák a leendő babát. Valószínűsíthető, hogy a házaspár eredményesen munkálkodott, hiszen októberig már csak 7 hónap van hátra.

Gáspár Győző már tervezi a távoli jövőt. Ha fiú lesz az új családtag, már első nap ráíratja a család egész vagyonát. Közelebbi elképzeléseit is megosztotta a nyilvánossággal: a szülőszobára is beengedik a kamerákat, így ország-világ végigkísérheti Bea asszony vajúdását és a baba születését. Erről már meg is egyezett az RTL Klubbal.

A médiabirodalom terve

Gáspár Győző szavaiban ezúttal nincs okunk kételkedni. A showman eddig is mindent követ megmozgatott a népszerűség és a nézettség érdekében. Emlékezetes, hogy Buksi kutya halálát is pontosan nyomon követhette a közönség. Csak azt nem láttuk még, hogyan székel reggelente a családfő és neje.

Gáspár Győző legutóbb a csődközeli helyzetbe került Rádió C-nél akart ügyvezető igazgató lenni és saját képére faragta volna az egész rádiót. Arculati terveiről akkor azt mondta, olyannak szeretné megcsinálni a rádiót, amilyen a Győzike-show, vagyis amiről mindenki azt mondja, hogy nem nézi, de közben odakapcsol és mindig naprakész az egész történetből.

Van másik!

Gáspár Győző a médiatulajdonosi álmait dédelgetve még a tévés showról is lemondott volna. Bea asszony teljes mellszélességgel mellé állt. "Végre lesz saját munkája. Komoly munkája." - jelentette ki.

Amikor azonban a Rádió C nem akart a születő Gáspár médiabirodalom részévé válni, a showman úgy döntött, marad inkább a tévénél meg a családnál, és Gáspár Viktorban egyesíti újra a két projektet.