horoszkóp

Bebe kávéval hódította meg álmai nőjét

2007.08.16. 12:15
A BackIIBlack énekese két hónappal ezelőtt még arról panaszkodott a juj.hu-nak, hogy reménytelenül szerelmes egy lányba. A sztár érzelmei azóta viszonzásra találtak. Bebe és Szelier Ágnes először egy pizzaevős rendezvényen mutatkozott együtt.

Abebe Dániel június elején még azon szomorkodott a juj.hu-nak, hogy valószínűleg soha nem foga megtalálni élete párját, de legalábbis hogy reménytelenül szerelmes valakibe. Azóta kiderült, a dolog mégse olyan reménytelen.

Happy end

„Éppen szerelmes vagyok, de nincsen párom. Egyelőre plátói a dolog. Az embernek kezd benőni a feje lágya az idő előrehaladtával. Már nem loholok olyasmi után, ami adott esetben nem biztos, hogy összejöhet, nem görcsölök dolgokon. Ha összejön, akkor boldog leszek, ha nem, akkor az élet megy tovább. Azt gondolom, hogy mindenkinek megvan a társa, csak nem biztos, hogy megtalálja azonnal” – nyilatkozta Bebe két hónapja sztoikus belenyugvással.

Nos, ha nem is azonnal, de pár héten belül mégis összejött a dolog. Mint kiderült, Bebe a munkahelyén vetett szemet Szelier Ágnesre. „A Dr. Bubó című musical egyik próbáján láttám meg ezt a vörös démont. Én már akkor éreztem valamit az én kis lelkemben megmoccani. Aztán jó ideig csak kerülgettük egymást, majd szépen, lassan kezdett magától alakulni a dolog” - tájékoztatta az énekes a fejleményekről a juj.hu riporterét.

Szerelem a kávézóban

A táncoslányt, aki annyi álmatlan éjszakát okozott a sztárnak, végül egy kávéval sikerült levenni a lábáról. „A kölcsönös szimpátia után úgy gondoltam, hogy ha már magamnak is hozok egyet, akkor őt is megkérdezem, mivel vele beszélgettem, hogy figyelj, kérsz egy kávét? Ezek szerint ez egy jó pont volt nála. És úgy tűnik, azóta szereztem még jó pár piros pontot abba a kis ellenőrzőbe. Borzasztóan örülök, hogy így alakult.– mesél arról a bizonyos napról Bebe.

Egy nő legyen nő!

A hölgynek biztosan jó dolga lesz a BackIIBack frontembere mellett, hiszen Bebe saját bevallása szerint csaja minden kívánságát lesi. „Egy nőnek fontos az, hogy nőnek érezze magát. Mondjuk én nem ezzel a tudatos célzattal vittem neki akkor a kávét. Az alaptermészetem olyan, hogy szeretek odafigyelni a páromra, vagy a másikra, aki fontos nekem.”

Romantika a rivaldafényben

Mivel a kapcsolat még meglehetősen friss, Szelier Ágnes egyelőre még nem tud belegondolni, milyen érzés lesz, ha vele lesznek tele a bulvárlapok. Bebe állítólag a celebek számára rendezett pizzás vacsorára is félve hívta meg barátnőjét. „Azt mondta, hogy meg vagyunk hívva egy vacsorára és hogy lehet, hogy ott lesz a sajtó” – nyilatkozta a táncoslány. „Nem számoltam ilyen mennyiségű vakuvillanással. Engem is egy kicsit zavarba ejtett a dolog” –tette hozzá Bebe.

És a groupie-k?

A sajtó mellett a másik gondot a zenekart üldöző rajongók jelenthetik. A legtöbb zenészfeleség megtűri őket, de volt, hogy erre ment rá egy kapcsolat. „Nekem nem szokásom hetyegni a rajongókkal, de nem tartom kizártnak, hogy valaki a közönség soraiból a társammá, vagy a partneremmé válik. Nem vagyok az a csapongó típus” – nyilatkozta Bebe júniusban. Igaz, akkor még úgy tűnt, hogy nem sikerül meghódítania kiszemeltje szívét.