horoszkóp

Királyként várják Beckhaméket Amerikában

2007.02.16. 17:20
Los Angelesben folytatja pályafutását David Beckham, így családjával együtt az újvilágba költözik. L.A. tárt karokkal várja a celebpárt, akik állítólag filmsztárként is szeretnének befutni. Victoria már neki is látott házat és iskolát kerseni, blogjában arról is beszámol, nagyon hideg van Los Angelesben, annak viszont örül, hogy szépen süt a nap, kék az ég és mindenki nagyon kedves.

Amerikába készül a Beckham-család. David Beckham öt évre szóló szerződést kötött az L.A. Galaxy nevű csapattal, de a hírek szerint nemcsak az évi 50 millió dolláros gázsi, hanem Tom Cruise és Hollywood közelsége is szerepet játszott döntésében. Ezúttal Victoria is férjével tart, aki régóta dédelgetett divattervezői és filmszínésznői álmait szeretné valóra váltani az újvilágban.

A New York-i Madame Tussaud's-ban

A páros jelenleg házat és iskolákat keres L.A.-ben, ahol Robbie Williams fedett focipályával várja Davidet. A bestseller-író Jackie Collins viszont a csábító amerikai "predátoroktól" óvja a celebházasságot, ami legutóbb két éve, David félrelépése miatt került válságba. Aztán megszületett harmadik gyerekük, közös vállalkozást indítottak, most pedig költöznek, és Amerika meghódítására törnek. Van mit tenniük, ugyanis az államokban egyelőre nem annyira népszerűek: a New York-i Madame Tussaud's-ban akadt olyan látogató, aki a páros viaszszobrát megpillantva nem kiáltott fel azonnal: jé, ezek Beckhamék!

Focizik és ruhát tervez

A Manchester Unitedből négy éve a Real Madridba igazoló David Beckham újra költözik: január elején jelentette be, hogy júliustól az amerikai futball-ligában, pontosabban az L.A. Galaxy nevű csapatban folytatja pályafutását. Döntésében állítólag nemcsak a pénz, hanem barátja, Tom Cruise közelsége is szerepet játszott.

A metroszexuális ikonként is tisztelt David Bechkham öt évre szóló, összesen 250 millió dolláros szerződést írt alá az amerikai csapattal. Évente 50 millió dollárt fog keresni, vagyis 38 millió eurót, ami körülbelül annyi, amennyit Schumacher kapott a Ferrarinál.

David

Beckham egyébként nemcsak játékával, hanem ízlésével is szeretné fellendíteni a focicsapat életét, hiszen állítólag segít az új mez megtervezésében és az új csapatdizájn kialakításában is. "Jó nevű csapat vagyunk, de úgy érzem, ránk fér egy kis átalakítás. Át kell gondolni, hogyan válhatunk világmárkává. Teljes átalakítás előtt állunk: új színek, új brand. Beckham ebben segíthet, már alig várjuk, hogy megérkezzen" - mondta klub tulajdonosa, Tim Leieke a Sports Illustratednek. A femalefirst internetes oldal egyik forrása szerint pedig Beckham érkezése új fejezetet nyit a csapat történetében, így természetes, hogy külsőleg is teljesen megújulnak, és maguk mögött hagyják ódivatú zöld-arany csikos mezüket.

Los Angeles Beckhamékre készül

"Eddig csak vízpartunk és fényűző csillogásunk volt, most viszont már Beckhamünk is van" - áradozott Los Angeles polgármestere a Telegraph szerint. A lap arról is ír, Brangelina és TomKat után Becktoria is Los Angeles büszkesége lett. Alexei Lalas, az L.A. Galaxy menedzsere szerint pedig Beckham érkezése nemcsak a klubnak tesz jót, hanem fellendítheti az USA-ban nem annyira népszerű labdarúgást is.

Robbie Williams

A focista és családjának érkezése viszont nemcsak a sportvilágot mozgatja meg, hanem a sztárokat is: Beckham rajongója, Robbie Williams például egy fedett focipályával készül a sportoló érkezésére. A popsztár állítólag már alig várja, hogy közös meccseket játsszon Daviddel. A bestselleríró Jackie Collins viszont aggódik a celebpár házassága miatt: azt tanácsolja Victoriának, figyeljen az amerikai nőkre, mert a csábító amerikai "predátorok" komoly kísértést jelentenek. "Ha David filmsztár lesz - és sokan azt állítják, hogy ez mindenképp be fog következni -, akkor Victoriának számolnia kell a veszéllyel. Nem szabad magukra hagyni a férfiakat abban a városban. Legfeljebb egy napra" - mondta Collins.

Két éve még válni akartak

Victoriának már csak azért is vigyáznia kell, mert két éve kiderült, pár ezer kilométernyi távolságra lévő férje hajlamos elfeledkezni a hitvesi hűségről: házasságuk azért került válságba, mert Beckham összejött asszisztensével, a biszexuális Rebecca Loosal, majd egy maláj modell is kijelentette: intim viszonyba került a sztárral. Beckhamék aztán mégis kibékültek, Posh Madridba ment férje után, valamint harmadik gyerekük, Cruz is megszületett. Akkor mindenki azt találgatta, vajon tényleg kibékültek, vagy csupán a látszat és jól működő vállalkozásuk kedvéért játsszák el a tökéletes párt. Mindenesetre ez utóbbi még mindig jól megy nekik, hiszen jelenleg közös amerikai jövőjüket tervezik.

Együt a család

Victoria nagyon elfoglalt

A feleség január 17-i blogbejegyzésében így ír Los Angeles-i tapasztalatairól: "Nagyon elfoglalt vagyok mostanában. Házat és iskolákat keresek L.A.-ben. Nagyon hideg van, de kék az ég, és süt a nap, amitől mindenki olyan szépnek tűnik! Nagyon kedvesek az emberek, azt mondogatják, üdvözölnek minket itthon és nagyon örülnek nekünk. Még próbálok kiigazodni itt, nagyon nagy ez a város, a gyerekek viszont csak Disneylandhez szeretnék tudni az utat". Posh Spice, aki azon fáradozik, minél jobban beépüljön a hollywoodi sztárvilágba, arról is értekezik, mennyire jól érezte magát a Golden Globe-partin.

Filmes karrierre vágynak

Az egykori Spice Girl kudarcba fulladt szólókarrierje utána a színészkedéssel próbálkozna, valamint saját, napszemüvegeket, farmereket és parfümöket forgalmazó divatcégének felfuttatásán fáradozik. Barátjuknak, Tom Cruise-nak köszönhetően már szerepet is kapott a The Thetan nevű szcientológus propagandafilmben, amelyben egy földönkívüli feleséget fog alakítani -írta a Daily Star. Egyébként állítólag David is hollywoodi karrierről álmodik: a 2008-ban megjelenő Asterix és az olimpia című filmben tűnik majd fel.

Spice World