Beckhamék házassága válságban

2004.04.06. 17:20
David Beckham, a Real Madrid focistája hosszan tartó madridi távolléte alatt megcsalta feleségét, Victoria Beckhamet egy csinos madridi nővel. A The Sun brit bulvárlap azt is kiderítette, hogy a hölgy biszexuális. A házaspár nem hagyja magát, megpróbálják közösen átvészelni a sajtó támadását.
David Beckham titokban szenvedélyes viszonyt folytatott gyönyörű személyi asszisztensével, Rebecca Loos-szal - állítja a News of the World bulvárlap.

Túl nagy célpont

Rebecca Loos
Miután a Manchester Unitedból a madridi csapatba igazolt, a világklasszis futballista hónapokat töltött távol kedvesétől, Victoria "Posh" Beckhamtől. Minden bizonnyal magányát, és a távkapcsolat okozta nehézségeket kívánta enyhíteni a 26 éves nővel. Victoria közben 800 mérföldre férjétől lemezének készítésére koncentrált.

A család egyik barátja szerint David túlságosan érzékeny lélek, és azért keresett vigaszt egy másik nő karjaiban, mert fájt neki, hogy Victoria nem törődik vele eleget.

Románc

Szemtanúk többször látták együtt Beckhamet és Rebeccát madridi szórakozóhelyeken és szállodákban. A focista kubai sofőrje kitálalt az újságíróknak, hogy látta őket szállodai szobákba visszavonulni és csókolózni is. Társas összejöveteleken pedig a résztvevők szerint egyértelműen flörtöltek egymással.

David Beckham cáfolja, hogy házasságon kívüli viszonya lett volna, és sajtópert szeretne indítani a sztorit leközlő lap ellen. Victoria nem viseli jól, hogy a sajtó folyton a magánéletükkel foglalkozik, és továbbra is hiszi, hogy férje hűséges maradt hozzá. Szerinte nem igazak a bulvárlapok közlései, holott a The Sun azóta ötoldalas cikkben bizonyítja, hogy David és Rebecca több éjszakát töltött együtt, sőt a szédelgők szexuális tartalmú sms-váltását is leközölte.

Rebecca

A barátai által csak Keki becenéven szólított nő barátai szerint igazi bulimániás, aki a kilencvenes évek elején minden elektronikus zenés partin ott volt Londonban, és gyakran az egész éjszakát áttáncolta. Egyik barátja szerint Keki mindig megszerzi, amit akar, és manipulálja az embereket. "Nem lepett meg, hogy ezt tette Beckhamékkel." - mondta el a Sunnak a lány exbarátja, Kyle Browne.

A 21 éves Browne szerint Loos biszexuális. "Egyaránt kívánja a nőket és a férfiakat is. Már régebben beismerte, hogy biszexuális. Egyszer egy lánnyal olyan 20-30 másodpercig csókolózott előttem. Izgató volt." Állítólagos barátnői között volt egy szőke, francia bébiszitter, de leszbikus kalandjaiból sosem lett komolyabb kapcsolat.

Nem hagyják magukat

A híres pár tegnap nyilvánosság előtt kifejtette álláspontját az ügyben. A The Sunnak elmondták, hogy a szexbotrány nem fogja tönkretenni kapcsolatukat, amely sziklaszilárd alapokon nyugszik. "Ennél sokkal nehezebb gondokat is megoldottunk már közösen" - szögezte le Mrs. Beckham a Francia Alpok egyik síparadicsomában tartott sajtótájékoztatón. Victoria megbízik férjében, és hisz benne, hogy a focisztár nem feküdt le asszisztensével.

A sztárpáros abban bízik, hogy a történtek csak még jobban megerősítik kapcsolatukat. Rá is fér, hiszen az Ananova közlése szerint hamarosan újabb hölgyek fogják nyilvánosságra hozni Beckhammel folytatott viszonyukat.