'Beckham nem az esetem'

2004.04.16. 09:49
David Beckham állítólagos szeretője, Rebecca Loos egy tévéinterjúban úgy nyilatkozott: eleinte egyáltalán nem tetszett neki a focista. Az angol Sky One tévén csütörtök este sugárzott interjúban Rebecca leszögezte: akár bíróság előtt is bizonyítani tudja, hogy viszonya volt Beckhammel. A Manchester United egykori és a Real Madrid jelenlegi sztárja tagadja a nő állításait, és nejével együtt pert fontolgat ellene.
A 26 éves volt hostess akkor ismerkedett meg Beckhammel, amikor a játékos a Real Madridhoz szerződött, és az élsportolók mindennapi ügyeinek intézésére szakosodott SFX Group őt jelölte ki arra, hogy segítsen a családnak a spanyolországi letelepedésben, írja az MTI.

Közel kerültek egymáshoz

Tekintse meg képeinket!
Rebecca a tévéinterjúban úgy fogalmazott: az első találkozásnál semmit nem érzett David iránt. "Sosem a külső a fontos számomra. Időbe telik, amíg kialakul a vonzalom" - mondta. Később azonban egyre közelebb kerültek egymáshoz, és egyre több időt töltöttek együtt. "Ugyanúgy gondolkodunk, hasonló poénokat mondunk, és olyasmin nevetünk, amin mások nem. Éreztük, hogy összetartozunk" - mondta Beckham volt titkárnője.

Loos azt is elmondta: ha a sztár és felesége, Victoria Adams, a 90-es évek brit női popzenekara, a Spice Girls volt énekese valóban pert indít ellene, akkor a bíróság előtt, bizonyítékként Beckhamnek egy olyan intim testi sajátosságának ismeretéről fog beszámolni, amelyet csak az ismerhet, aki ágyba bújt a labdarúgóval. Erről azonban nem volt hajlandó részleteket elárulni, mondván: csak akkor beszél erről, ha a bíróság előtt rákényszerül, írja az MTI.

Gazdaggá tette a sztori

Loos elismerte, hogy amit tett, "nem volt helyes", de határozottan állította, hogy a Beckhammel folytatott viszonyáról szóló állításai "100 százalékig helytállók". Csütörtöki londoni lapértesülések szerint Rebecca Loos hatszámjegyű összeget kapott a Sky tévétől a titkos spanyolországi helyszínen felvett interjúért. Ugyanezért a sztoriért hasonló pénzt vett fel a News of the Worldtől is, írja az MTI.

Mint már írtuk, a hét végén egy második hölgy is feltűnt a színen, aki azt bizonygatja, hogy a szőke futballsztár szeretője volt. A maláj származású ausztrál modell, Sarah Marbeck a News of the World bulvárlap vasárnapi számának azt nyilatkozta, hogy 2001-ben ismerkedett meg Beckhammel Szingapúrban egy fogadáson, és már az első éjszakát együtt töltötték. Victoria ezalatt Londonban tartózkodott, mert épp Beckham második gyerekét várta, és az első nevelésével volt elfoglalva. Marbeck viszonya a focistával közel két évig tartott. Az ABC információi szerint a lány többek közt közös fényképekkel, és Beckham számáról érkezett, nemegyszer erotikus tartalmú szövegüzenetekkel is alá tudja támasztani állítását.