Férjhez megy a Pearl Harbour és az Underworld sztárja, Kate Beckinsale. A színésznőt rendező barátja, Len Wiesman veszi el, akivel az Underworld budapesti forgatásán ismerkedtek meg, majd néhány nap után össze is melegedtek. Beckinsale-nek ez lesz a második házassága. Előző férjétől, Michael Sheentől van egy kislánya is, aki rózsaszirmokat szór majd a mama új esküvőjén.
A Van Helsing és az Underworld sztárja, Kate Beckinsale Las Vegast szemelte ki magának Len Wiseman rendezővel kötendő házasságára. A frigyre már idén újévkor sort szerettek volna keríteni, de Beckinsale annyira elfoglalt, hogy nem fért bele az időbeosztásába az esküvő. De most úgy tűnik, hogy megtalálták végre azt a helyet, ahol egy kis, családi esküvőt rendezhetnek.

Csendben, a kaszinók fellegvárában

Kate és Len a színésznő két filmjének (Van Helsing és The Avatior) promóciós útja között talált végre egy rövidke időt, arra, hogy megtervezzék és megszervezzék az esküvőt. Las Vegas, Amerika szerencsejáték-fővárosa tűnik a legtökéletesebb helynek. Egy megbízható forrás elmondása szerint: "Egy csendes, kis esküvőt szeretnének tartani a kaszinók fellegvárában, ahol is Kate 5 éves kislánya, Lily (az Underworld Lucianja, Michael Sheen a kislány papája) lesz a koszorúslány."

Szerelem első forgatásra

Beckinsale és barátja, Len Wiseman tavaly ismerkedtek meg a legújabb vámpír-film, az Underworld forgatásán, ahol rögtön egymásban szerettek. Júniusban jegyezték el egymást.

Ava Gardnertként látjuk viszont

A színésznőt legközelebb a Van Helsing című filmben láthatjuk (május 6-tól játsszák a hazai mozik), Hugh Jackman oldalán. Valamint most forgatja Martin Scorsese rendezésében a The Avatior című filmjét, amelyben Ava Gardnert alakítja majd olyan sztárok mellett, mint Cate Blanchett, Leonardo Di Caprio, Ian Holm, Alan Alda, Alec Baldwin, Willem Dafoe.