Beckham újabb szexbotrányba keveredett

2004.10.11. 16:16
Ezúttal egy 22 éves lány állítja, hogy intim viszonyt folytatott a Real Madrid játékosával.
A 29 éves David Backham és felesége, Victoria ügyvédhez fordult, miután egy harmadik nő is feltűnt a színen, aki azt bizonygatja, hogy a szőke futballsztár szeretője volt.

Lefizették?

Dannielle Heath, egy szépségszalon 22 éves tulajdonosnője azt nyilatkozta a Sunday Mirror című lapnak, hogy miután Victoria harmadszor is állapotos lett, a brit sportbálvány két alkalommal elcsábította őt. A Daily Mail értesülése szerint pedig a kozmetikusnő, aki állította, hogy szalonja révén "jó barátságba került" Victoriával, átszámítva 60 ezer eurónak megfelelő összeget kapott a történtek fejében.

Belefáradtak

Az újabb szemrehányással kapcsolatban David és Victoria a következőket nyilatkozta: "Belebetegedtünk és belefáradtunk az olyan emberekbe, akik családunk kárára próbálnak meg pénzhez jutni. A vádaskodások az utolsó szóig teljességgel alaptalanok és már az ügyvédeinkre tartoznak". Heath azonban kitart állítása mellett és a Sunday Mirror szóvivője is kijelentette: "Száz százalékosan biztosak vagyunk történetünk igaz voltában, és annak minden szavát vállaljuk".

A Mirror hétfői jelentése szerint David és Heath viszonya májusban kezdődött. A Real Madrid játékosa és Heath augusztusban és legutóbb szeptember végén feküdt le együtt Beckham spanyolországi házában.

A Loos-eset

Tavasszal Rebecca Loos, a sportoló egyik korábbi asszisztense a nyilvánosság előtt állította, hogy viszonyuk volt. Rebecca meggazdagodott azon a pénzen, amelyet történetéért a brit médiától kapott. David Beckham következetesen tagadta, hogy viszonya lett volna Loos-szal, de feljelentést nem tett ellene.

Aztán jött Marbeck

Miután Victoria demonstratívan kiállt férje ártatlansága mellett a Rebecca Loos-ügyben, előkerült egy másik hölgy, aki azt nyilatkozta, hogy neki is viszonya volt Beckhammel. A maláj származású ausztrál modell, Sarah Marbeck a News of the World bulvárlapnak akkor azt nyilatkozta, hogy 2001-ben ismerkedett meg a futballsztárral Szingapúrban egy fogadáson, és már az első éjszakát együtt töltötték. Victoria ezalatt Londonban tartózkodott, mert épp Beckham második gyerekét várta, és az első nevelésével volt elfoglalva. Marbeck azt állította, hogy a viszonya a focistával közel két évig tartott.