horoszkóp

David Beckham porszívózgat és rendszerezi a hűtő tartalmát

2007.11.01. 12:20
Az asszony nyilatkozata szerint férje rendmániás, és ideges lesz, ha porszívózás közben zavarják. Szerinte Britney Spears sokkal izgalmasabb, és erre szerencsére a fotósok is rájöttek.

Victoria Beckham egy átlagos anyuka, aki harmonikusan tud egyensúlyozni a munka és család között. Mindemellett egy szexi focistafeleség is - legalábbis így definiálta a People magazin Beckhamnét. A hírhedt házaspár nemrégiben még azt nyilatkozta, hogy nem szeretnek Amerikában lakni és a családban mindenki a honvágytól szenved. A legkevésbé a férj bírja az új világot, hiszen gyakran kényszerül arra, hogy magányosan töltse az estéit. Neje ugyanis nagyon szeret utazni, legutóbb Párizs-London-Tokió tengelyen mozgolódott.    

Britney Spears érdekesebb lény

Ezután az ellentmondó asszonyság Ryan Seacrestnek mesélt a mindennapjairól, amiből az is kiderült, hogy ura rendmániás. A hűtőszekrénybe színkód szerint kell pakolni és ha éppen takarít az aranylábú focista, akkor senki nem járkálhat kedvére a lakásban. „David egyenes vonalakban porszívóz. Ha bárki sétál a szőnyegen közben, az felidegesíti. De nyolc év házasság után is romantikus maradt. Virágokat és kártyákat küld nekem" - dicsekedett a pehelysúlyú háromgyerekes anyuka.  

Victoria Beckham szerint a paparazzók hamar rájöttek, hogy nem is olyan érdekes a családja, mint azt remélték a botrányra éhes amerikaiak. „Amikor megérkeztünk az Államokba, nagyon sokan foglalkoztak velünk. Mindennap kísérgettek minket. Aztán felfogták, hogy voltaképpen unalmasak vagyunk és Britney sokkal érdekesebb. Tehát az ő háza előtt táboroztak le. Egy kicsit unalmasak vagyunk, gondolom."