horoszkóp

Victoria imádja, ha Beckham fecskében feszít

2005.11.03. 14:47
Victoria Beckham bevallja, férje választja ki ruháit, elárulja idei kedvenc szerelését és még azt is megosztja az olvasókkal, hogy szereti, ha férje klasszikus, feszülős fürdőgatyát hord.

Victoria Beckham a sajtónak végre felfedte a titkot, miért néz ki mindig olyan pazarul: férjére, Davidre hagyja a ruhavásárlást, írja a Sun.

Szereti a Speedót

Az egykori Posh Spice azt is elárulta, hogy idén a kedvenc ruhája egy kék-porcelánszínű Roberto Cavalli estélyi volt, amit Elton John "Frakk és tiara" nevű bálján viselt. Az Elle magazinnak azt is elmondta, hogy azért választotta ezt a pompás kreációt, mert Davidnak tetszett. "Sok ruhámat ő választja ki" - nyilatkozta.

Victoria bevallotta, hogy teljesen odavan azért, ha férje Speedo fürdőgatyát vesz fel. Arra a kérdésre, hogy szereti-e a szűk fürdőruhát, lelkesen azt felelte: "Teljesen! Szerintem David mindenben jól néz ki."

Divattanácsadónak jobb, mint DJ-nek

A focistáról a napokban már kiderült, hogy zenei ízlése csapnivaló, és a csapattársai által nyálasnak minősített romantikus darabokat pakolgat az öltözőben, úgy tűnik azonban, hogy divattanácsadónak azért még megteszi.

Victoria saját kollekciója

Lehet, hogy jobb is, ha férje öltözteti Beckhamnét, októberben ugyanis a brit sajtó azzal vádolta az egykori Spice Girlt, hogy a szerzői jogokat megsértve dobta piacra új ruhakollekcióját "Rock and Republic" néven. A kollekció logójában ugyanis a leghíresebb brit koronázási ékszerre túlságosan is hasonlító korona szerepel. Az angol királyi jelképek felhasználását koordináló és engedélyező szervezet szerint Beckhamné nem kérte engedélyüket a korona használatához.

Úgy tűnik tehát, jobb, ha Beckham nem zenél, hanem focizik vagy feleségét ruházza, Victoria pedig nem tervez divatot, hanem énekel, vagyis ha mindenki marad a kaptafánál.