horoszkóp

Beckham filmezés helyett inkább focizik

2004.11.16. 12:00
David Beckham kisebb fimszerepet vállalt a Mel Gibson produkciójában készült Gól! című moziban, és azt sem titkolja, hogy ha visszavonult a futballtól, szívesen lenne filmszínész. Hollywood ugrott a felkínálkozásra, és arcra esett.
Mióta David Beckham kiszivárogtatta, hogy érdekelné a filmszínészi karrier, a filmvilág is érdeklődik iránta. Nemrég már alá is írt egy szerződést Mel Gibson háromrészes Gól! című filmjére, most azonban egy valódi hollywoodi kasszasiker-várományos mozi egyik szerepét utasította vissza. Az ok az, hogy - amint azt már korábban is elmondta - egyelőre még a futball-karrierjére összpontosít.

A lehetőség pedig nem lett volna rossz: Beckham Steve Martin és Beyonce Knowles mellett játszhatott volna egy új Rózsaszín Párduc-moziban. A filmben Martin játszotta volna a Peter Sellers alakításában híressé lett Clouseau felügyelő alakját, aki egy futballedző megölésének ügyét próbálja felderíteni, miközben egyúttal az ellopott Rózsaszín Párduc nevű gyémánt után is nyomoz.

Később még meglátja

Beckham nem gondolta meg magát, mindössze arról van szó, hogy egyelőre még labdarúgó-karrierjét tartja szem előtt, és szeretne olyan sokáig maradni ezen a pályán, amíg lehetséges. A Real Madrid középpályása már a Csavard be, mint Beckham! című film óta kapja a megkereséseket.

"Most vissza kellett utasítsam az új Rózsaszín Párduc filmet. Olyan sok meccsünk lesz, hogy úgy döntöttem, most nem tudom elvállalni. Pedig elég jó szerep lett volna." - mondta el a focista. "Először volt a Csavard be, mint Beckham!, most meg a Gól! című film, amiben játszok egy kisebb szerepet, pedig sosem akartam kifejezetten ezzel foglalkozni. Elég sok felkérést kapok, de egyelőre a foci áll az első helyen - később meg majd meglátjuk." - beszélt jövőképéről visszafogottan az - egyelőre még - focista.