Tom Cruise Beckhamnével forgat szcientológus propagandafilmet

2006.12.20. 15:23
Egy szcientológus sci-fiben Victoria Beckham lesz a halhatatlan spirituális létező. Tom Cruise agya szabadságra ment.

Victoria Beckham a sztárja Tom Cruise új szcientológiai sci-fi filmjének. Az ex-Spice Girl egy űrlény menyasszonyát játssza a The Thetan című produkcióban, amely egy olyan "bizarr" kultuszon alapszik, ami azt állítja, létezik a Földön kívüli is intelligens életforma. Karaktere szerint egy vezető űrlény aráját alakítja, akit Thetannak hívnak. A szcientológus egyház állítása szerint thetan egy halhatatlan spirituális létező, emberi testben.

Victoria a felkérésről elmondta: reszket mióta megkapta ezt a lehetőséget. Egy jól értesült forrás a Britain's Daily Star nevű napilapnak úgy vélekedett, Victoria csak abban reménykedik, hogy ezzel megcsinálja a szerencséjét Hollywoodban. Egy másik forrás szerint a film tökéletes kezdet lehet Beckhamné számára, hiszen egy jó barátja, azaz Tom Cruise gyámsága alatt lesz az egész forgatás alatt. A 32 éves énekesnőnek nem ez az első szerepkísérlete: 1997-ben a Spice Worldben már adott ízelítőt tehetségéből.

Cruise kénytelen maga pénzelni ez egész projektet, miután az összes híres stúdió visszautasította az együttműködést. Így nemcsak ő választhatja ki a szereplőket, de dönthet is bármiben. Azt állította, hogy Victoria csak azután kapta meg a szerepet, miután megbizonyosodott "komikusi zsenialitásáról" - adta hírül a stuff.co.nz