horoszkóp

David Beckham megint félrelépett

2005.06.06. 16:16
Nem az első eset, hogy David Beckhamről azt állítják, megcsalja a feleségét. Az énekesnő szerint a férje hűséges hozzá.

Ismét lebuktatta David Beckhamet a legnagyobb példányszámú brit vasárnapi lap, a News of the World. A bulvárlap szerint a sztárfocista félrelépett, ráadásul egy korábbi szeretőjéhez, Rebecca Looshoz megszólalásig hasonló barna hajú, fiatal lánnyal. Posh Spice szerint ez csak "egy szánalmas vicc", mert a férje hűséges hozzá.

Látszatházasság?

A lap körülbelül másfél hónappal ezelőtt okozott kellemetlenséget a Beckham házaspárnak, amikor leközölte az egykori bébiszitterükkel, Abbie Gibsonnal készült interjút. A nő akkor többek között azt állította, hogy a sztárpár házassága romokban hever, mert a focista folyton folyvást megcsalja az énekesnőt. Gibson szerint a Real Madrid játékosa és a Spice Girls egykori tagja sokat veszekszik, és egyszer azt is hallotta, ahogy egy vita során Beckham "lehülyekurvázta" a nejét.

Kihagy a memória

David Beckham A News of the World szerint David Beckham semmit sem változott: a férfi tagadhatatlanul megint megcsalta Victoriát. A játékost egy sportújságíró buktatta le, amikor a Real Madrid edzésén fotókat akart készíteni a focistákról. Elmondása szerint a focista az edzőpályától nem messze találkozott egy barna hosszú hajú, miniszoknyás nővel. "Nagyon természetesen beszélgettek egymással, intimnek tűnt a kettejük viszonya" - mesélte a lapnak a fotós, aki elmondta, a lány ezután "15-20 másodpercen keresztül csókolózott" Beckhammel. A párocskát állítása egy rajongó zavarta meg, aki hangosan kiabálni kezdte a focista nevét.

Pár órával később Beckham a feleségével ebédelt, írja a News of the World, de másnap az edzés után ismét találkozott a barna hajú nővel. Posh Spice szóvivője azonnal reagált a történtekre. "Victoria beszélt a képekről Daviddel. Rengeteg lelkes rajongó megy el a csapat edzéseire, és Spanyolországban a csók teljesen normális dolog" - nyilatkozta, és hozzátette: "David nem emlékszik arra, hogy kétszer is találkozott volna ugyanazzal a nővel".

Nem sokkal ezután a Daily Mirrornak adott interjúban Victoria Beckham cáfolta, hogy férje megcsalta: "Ez csak egy szánalmas vicc. Állandóan körülveszik a rajongók. Ez is a munkájához tartozik". Hozzátette, házasságuk erősebb, mint valaha.

Egyet vallott be

David Beckham eddig három nő miatt keveredett botrányba. Tavaly tavasszal Rebecca Loos, a sportoló egyik korábbi asszisztense a nyilvánosság előtt állította, hogy viszonyuk volt, amit a focista később maga is bevallott. Miután Victoria demonstratívan kiállt férje ártatlansága mellett a Rebecca Loos-ügyben, előkerült egy másik hölgy, aki azt nyilatkozta, hogy ő is Beckham szeretője volt. A maláj származású ausztrál modell, Sarah Marbeck elmondása szerint 2001-ben ismerkedett meg a futballsztárral Szingapúrban egy fogadáson, és már az első éjszakát együtt töltötték. A kedélyek épp hogy lecsillapodtak, amikor októberben előbukkant Dannielle Heath, egy szépségszalon 22 éves tulajdonosnője. Heath azt állította, a brit sportbálvány két alkalommal is elcsábította őt, miután Victoria harmadszor is állapotos lett.