Victoria rábeszélte férjét, hogy költözzenek az USA-ba. Valóságshow készül róluk, a stáb szerint Posh Spice elviselhetetlen. David Beckham ma 32 éves.

David és Victoria Beckham-nek végre sikerült házat vennie Amerikában. A költözésre azért van szükség, mert David Los Angeles-be igazolt, és már csak addig marad a pár Madridban, amíg a sztárfocistát oda köti a szerződése. A spanyol lapok szerint az ügy hátterében egyértelműen Victoria áll, mert utálja a spanyolokat és nem érzi jól magát Madridban, ezért mindent megtett, hogy rábeszélje férjét a költözésre.

Az átverés

Amikor megszületett a döntés, Posh Spice azonnal kiutazott, hogy házat keressen Beverly Hills-ben. Ez azonban nem volt könnyű menet. Már úgy tűnt, arra kényszerülnek, hogy álnéven vásároljanak ingatlant, mert ahogy az eladók meghallották, hogy a híres házaspár szeretné megvásárolni a házat, rögtön feljebb ment az ár. A sok fáradozás meghozta gyümölcsét, mert nemrég sikerült megvásárolni egy több millió dolláros palotát Beverly Hills-ben.

Jöhetnek a rokonok

A költözés majd akkor lesz esedékes, amikor életbe lép David szerződése az LA Galaxy futballcsapatánál. A ház irányára 22 millió dollár (csaknem 4 milliárd forint) volt, de azt nem lehet tudni, hogy végül mennyit költöttek rá Beckhamék. "A ház, amit választottak nagy, de nem hatalmas. Ez azt jelenti, elég nagy ahhoz, hogy az öttagú család elférjen benne, és ha a rokonság eljön látogatóba Angliából, őket is kényelmesen el lehessen szállásolni" - nyilatkozta a család egy ismerőse a People magazinnak. A sikeres vásárlást David ajándéknak is veheti, hiszen ma ünnepli harminckettedik születésnapját.

Reality

Minden készen áll ahhoz, hogy sztárpár gyermekeikkel együtt új életet kezdjen Amerikában, a népszerűség azonban ott sem kerüli majd el őket. Victoria aláírt egy szerződést az NBC-vel, amely egy hatrészes valóságshowra szól, így a nézők nyomon követhetik a költözéssel járó hercehurcát. Beckhamnének ezzel az volt a célja, hogy elfogadtassa magát és családját új lakhelyükön is. A stáb szerint ez azonban nem fog sikerülni, mert Victoria rendkívül ellenszenvesen viselkedik és rettenetesen fent hordja az orrát, ezért a show amúgy is bukásgyanús.