David Beckham továbbra is nevetségesnek tartja a bulimániás személyi asszisztens, Rebecca Loos állításait, melyek szerint szenvedélyes viszonya volt a sztárfocistával. "Posh Spice" Victoria mindenesetre úgy döntött, Madridba költözik férjéhez.
Az egykori Spice Girl, Victoria Beckham úgy döntött, Spanyolországba költözik David Beckhamhez, amíg férjét szerződés köti a Real Madridhoz. A nemrég még válást tervezgető feleség a két gyermeket, Brooklynt és Romeót is viszi.

A botrány

A hírt néhány héttel azután közölték, hogy kitört a Beckham-botrány. Mint ismeretes, az angol válogatott csapatkapitányát március végén hírbe hozták személyi asszisztensével, Rebecca Loos-szal, majd egy modellel, Sarah Marbeckkel. Mindkét nő azt állította, hogy megfordult már a híres focista ágyában. Rebecca Loos állítólag bizonyítani is tudta viszonyát a kétgyermekes apával, ugyanis eltette azokat az erotikus tartalmú sms-eket, amelyeket David Beckham írt neki. A maláj származású Sarah Marbeck szintén a Beckham telefonjáról érkezett, pikáns sms-ekkel próbálta alátámasztani állítását.

Beckham akkori nyilatkozataiban Loos állításait "nevetségesnek", Marbeck őszinte vallomásait pedig "abszurdnak és alaptalannak" nevezte.

Victoria énekel, és megmond

A jelek szerint a Beckham családban most már szent a béke, Victoria úgy tervezi, hogy a költözést követően nagyobb gyermekük, Brooklyn spanyol iskolában fog továbbtanulni, ő maga pedig folytatja zenei pályafutását Spanyolországban."Eljött az ideje, hogy a gyerekekkel Madridba költözzünk, és már nagyon várjuk. Daviddel szeretnénk szorosabbá fűzni a kapcsolatot ezzel a fantasztikus várossal, és az itt élő csodálatos emberekkel. Nagyon izgatottak vagyunk" - nyilatkozta a Spice Girls egykori tagja.

Marad a Reálnál

David Beckham azokat a hetekkel ezelőtti pletykákat is cáfolta, hogy állítólag azt tervezte, visszatér Angliába, mivel ajánlatot kapott a Chelsea-től. A Real Madrid játékosa azonban kijelentette, rosszul sikerült első madridi szezonja ellenére mindenképpen jelenlegi klubjánál marad. "Hosszú távú megállapodást kötöttünk az egyesülettel. Egy éve futballozom Spanyolországban, és úgy érzem, hogy az itteni munkámat még nem végeztem el" - áll a világklasszis Londonban kiadott közleményében. "Szeretném sikerrel meghálálni azt a támogatást, amit a rajongóimtól kaptam. Victoriával itt tervezzük a közös jövőnket" - közölte Beckham.