horoszkóp

Rebecca Loos: 'Beckham az egyik legjobb szexuális élményem volt'

2004.09.14. 16:47
David Beckham autójával véletlenül Rebecca Loos mellett várakozott a madridi forgalomban. A nő szerint a focista megváltozott, de románcukat továbbra is élete egyik legjobb meneteként tartja számon. Ezalatt Beckham példás apaként kíséri fiát az iskolába, amelyet előzőleg a biztonsági őrök ellenőriztek.
Fura madridi forgalom

Rebecca Loos szemtől-szemben találkozott a Beckham-házaspárral a spanyol fővárosban. David Beckham autójával épp korábbi szeretője mellé keveredett Madrid belvárosának zsúfolt forgalmában, így Rebecca megfigyelhette a házaspárt, amelyik életét többek közt ő maga dúlta fel. Daviden és Victorián kívül a focista édesanyját is láthatta a kocsiban.

"Észrevettem őt, majd elkaptam a tekintetem. Nem jelentett már semmit számomra" - nyilatkozta az eset kapcsán Loos, a focista egykori asszisztense a Heat című magazinnak. Mindazonáltal azt állítja, szívesen találkozna és beszélgetne a megcsalt feleséggel: "Persze kételkedem abban, hogy ez valaha is megtörténhet. Abban sem vagyok biztos, hogy érdekelném őt egyáltalán, vagy hogy ő szeretne-e velem bármikor is találkozni"- tette hozzá Laos.

'Beckham már nem a régi'

A volt szerető a lapnak adott interjújában azt is elmondta, szerinte Beckham nagyon megváltozott: másképp néz ki, másképp viselkedik. Loos azt mondja: szinte idegen volt számára az az ember, akit a madridi forgalomban látott. Azt is elárulta, hogy kapcsolatuk elején a Real Madrid csillaga nem is volt szimpatikus neki, de miután sok időt töltöttek együtt, megkedvelte a férfit, akitől később sok figyelmet és törődést kapott.

A Heat munkatársa ezután azt kérdezte Rebeccától: élete legjobb szexuális élménye David Beckhamhez köthető-e? A nő szerint ha Beckham nem is a legjobb szerető, de a legjobbak közt tartja számon. Amiatt azonban lelkiismeret furdalása van, hogy egy családos embert hálózott be: "Ehhez hasonló dolgot még soha nem csináltam. Rossz érzés volt, amikor a feleségére és a gyerekeire gondoltam, akikkel azonban nagyon ritkán találkozott. David magányos volt, én pedig boldoggá tettem őt, úgy, ahogyan ő vágyott rá "- állította a lapnak Rebecca.

Beckham, a példás családapa

Az angol csodacsatár ezalatt példás családi életet szeretne élni. A napokban feleségével együtt vitte kisfiát, Brooklynt első tanítási napján az iskolába. Victoria az autóban maradt, míg férje bekísérte kisfiukat abba az angol tannyelvű magániskolába, amelyet Madridba költözésük után néztek ki a gyerek számára. Szemtanúk szerint a kis Brooklyn elsírta magát, amikor el kellett válnia édesapjától.

"Ez a helyzet túl sok lehetett a fiúcskának. David maga is nagyon megrendült látva, a gyerek mennyire szomorú, és úgy tűnt, ő is alig bírja visszatartani a könnyeit- állította egy jelenlévő, aki az esetről a Sun című napilapnak beszélt.

A focista aztán délután kisebbik fiával, Romeóval együtt visszatért, hogy együtt menjenek haza a suli után. A család a gyerekek biztonságára is ügyelt; a Sun cikke szerint David egyik testőre még kora reggel, a gyerek érkezése előtt három órával átfésülte az iskolát, majd egy kollégájával együtt azt a feladatot kapta, ügyeljen Brooklynra egész nap, amíg az iskolában van.

A névadásról szavaztak a britek

Beckham családi élete és házasságának válsága hónapok óta a brit közélet egyik kedvenc témája. Miután Victoria terhessége bebizonyosodott, a britek ezúttal arról szavazhattak, vajon milyen névre keresztelik a harmadik csöppséget. A Sky Digital családszolgálat felmérésében részt vevő honpolgárok 27%-a szerint Real lesz a gyerek neve az apa sportklubja után. Minden ötödik brit szerint azonban inkább az a valószínűbb, hogy a gyereket Madridnak hívják majd. A felmérésből kiderült, hogy a szigetlakók egynegyede szerint mindenképp különleges nevet visel majd a legkisebb Beckham-baba.

A felmérés eredményei szerint a népszerű sportolók inspirálják az embereket még a névválasztásban is. Minden ötödik brit például a Romeo nevet preferálja Bechham másodszülött fia után.