horoszkóp

Beckinsale szégyelli a fenekét

2006.01.18. 16:19
Kate Beckinsale rosszabb napjain úgy érzi, akkora a feneke, hogy bele se fér a nadrágjába. A megoldás: ki se mozdul a lakásból.

Kate Beckinsale-nek is vannak rossz napjai - derítette ki a Daily Mirror, akiknek a színésznő elárulta, néha ő is felteszi magának a drámai kérdést: "Nem nagy ebben a fenekem?".

A nagyfenekű nő napja

Kate Beckinsale

Bár a férfirajongók az Underworld szűk bőrruhái után valószínűleg nem osztják ezt a véleményt, a 32 éves színésznő nagyon is nőből van: az újságnak úgy fogalmazott, vannak olyan napjai, amikor egyszerűen nagy a feneke. Ettől aztán annyira maga alatt van, hogy a lábát sem teszi ki a lakásából:"Olyan érzés, mintha eddig sikerrel rejtegettem volna a világ elől a formátlan, furcsa részemet, és mindenkit meg tudtam ezzel téveszteni. Vannak jó napjaim, amikor csodásan érzem magam, és vannak, amikor még a gatya sem jön fel a fenekemre. Ilyenkor ki se teszem a lábam itthonról. Az ember azt hinné, hogy ha színésznő vagy, ezek a nagyfenekű napok is megszűnnek idővel, de nem".

Ha fenékben szűk a vámpírkosztüm

A színésznővel férje Len Wiseman - az Underworld rendezője -, valószínűleg elégedett, nyilván nem osztotta volna nagyfenekű vámpírra a film második részének szerepét. Az első rész egyébként valóságos családi projektként készült: a nej mellett közös kislányuk, az akkor ötéves Lily is kapott egy kisebb szerepet. Beckinsale ugyanakkor ellenzi, hogy valaki gyerekként kerüljön be a showbusinessbe. "Szerintem kicsit később kéne kezdeni. De Lily nagyon élvezte, és különben is pont egy ötévesre volt szükségünk ehhez a szerepre, meg is sértődött volna szerintem, ha mást választunk. Persze ez az eset csak a kivétel, ami erősíti a szabályt".