horoszkóp

Félti a nőktől Beckhamet a világhírű bestseller-író

2007.02.05. 15:29
A világhírű brit regényíró, Jackie Collins jó előre figyelmezteti Victoria Beckhamet, hogy az első pillanattól fogva tartsa rajta a szemét az ő Davidjén, amikor átköltöznek Los Angelesbe. A legfőbb veszélyt a predátoroknak is nevezett fejvadász csajok jelentik.

A 69 éves szerző biztos benne, hogy David Beckhamet gyönyörű nők hada fogja ellepni, ha továbbra is akkora sztár akar lenni Amerikában, mint Európában. Victoriának azt tanácsolja, legyen elővigyázatos, mert a helyi csajok nagyon veszélyesek.

David Beckham szerződésben átigazolt a Los Angeles Galaxy focicsapatába és állítólag filmes karriert is tervez.

Los Angeles, a veszély városa

Collins így nyilatkozott a nyárra tervezett költözésről: "Nagyon sok lány van LA-ben, akik szebbek, mint akiket a mozivásznon lehet látni, és igazi fejvadászok. Ha David filmsztár lesz - és sokan azt állítják, hogy ez mindenképp be fog következni -, akkor Victoriának számolnia kell a veszéllyel. Nem szabad magukra hagyni a férfiakat abban a városban. Legfeljebb egy napra" - idézi a Femalefirst internetes szájt a bestsellerírót.

Fedett focipálya Robbie-nál

Egyebek mellett az is jelzi, hogy Los Angeles már nagyon várja a Beckham-pár érkezését, hogy Robbie Williams külön emiatt fedett focipályát építtet LA-i otthona mellé.