horoszkóp

Beckham cáfolja az anyósvillongásokat

2005.01.18. 12:42
Sok pletyka alól tisztázta magát David Beckham, a nyilvánosság előtt.A focista szerint nem igaz, hogy szülei ki nem állhatják felesége szüleit, ő pedig jóban van anyósával és apósával. Ezen kívül nincs rápörögve saját népszerűségére és nem rendel képeket a lesifotósoktól.

David Beckham cáfolta azokat a híreszteléseket, miszerint szülei ellenséges viszonyban állnának felesége, Victoria Beckham szüleivel, írja az angol The Sun. A 29 éves futball sztárt azzal is vádolta a bulvársajtó, hogy nem tud kigyógyulni a feltűnősködésből, és hogy készakarva kínál alkalmat a lesifotósoknak, örömmel veszi ugyanis, ha minél több kép jelenik meg róla a sajtóban. Beckham azonban ezeket az álltásokat is rágalomnak titulálta.

"Nem nézem le a szüleimet"

A nőügyeiről és kihagyott tizenegyeseiről elhíresült futballista kijelentette, hogy minden alapot nélkülöz az a pletyka, hogy elvált szülei háborút folytatnának felesége szülei ellen, Beckham szerint ugyanis a szülőknek sosem volt problémája egymással. "Mindig is egyenlően kezeltem Victoria szüleit, és a saját szüleimet. Sok újságban megjelent, hogy ilyen meg olyan kocsit vettem az apósomnak, a saját anyámnak meg nem vettem semmit. Ez egyszerűen nem igaz. A sajtó szerint hatalmas vita volt a feleségem és az anyám között a születésnapomat illetően. Ebből sem igaz egy szó sem, ugyanis együtt beszéltünk meg mindent, és együtt nevettünk ezen az egész, sajtó által kreált hisztérián."

Való igaz, hogy az angol bulvársajtó, szinte minden cikkben kitér a sztárházaspár szüleire, legutóbb például a Beckham gyerekek keresztelője kapcsán, mivel a focista családjából nem választottak keresztszülőket, míg az ex Posh Spice testvére keresztapa státuszt kapott. Beckham édesapja azonban akkor is azt nyilatkozta, hogy őt egyáltalán nem bántja, hogy az ő családjából nem választottak keresztszülőket, és Beckham is bőszen tagadta, miszerint lenézné szüleit. "Mindig közel álltam az apukámhoz és az anyukámhoz, és ez mindig is így lesz. Nekik nagy szerepük van abban, hogy én ma itt tartok, sokat köszönhetek nekik, és sosem fog megváltozni a viszonyom hozzájuk" - értékelte a sztár a szüleihez fűződő kapcsolatát.

"Nem rendeltem képeket"

Beckham hazugságnak nevezte továbbá, hogy tippeket ad a lesifotósoknak, mint mondta, sosem volt a stílusa beállított képeket rendelni. "Nem én kértem, hogy figyeljenek rám, nem én kértem a figyelmet. És sosem tárnám ki a gyermekeim életét a médiának, mindent megteszek, hogy védjem magánéletüket" - mondta a sztár azt cáfolandó, miszerint életük minden szeletét eladta a sajtónak.