horoszkóp

David Beckhamre angyal vigyáz

2006.03.02. 11:13
Az angol kapitányt és családját a kabbala és egy természetfölötti erő vezérli, de abban egyik sem segít nekik, hogy elkészüljön a mateklecke.

David Beckham azt állítja, hogy valamiféle természetfeletti erő vezérli sorsát. Az angol nemzeti válogatott csapatkapitánya így nyilatkozott: "Úgy érzem, hogy van egy erő, amely figyel minket, nézi, mit teszünk és vigyáz ránk. Ez az érzés erőt ad nekem."

Mindenki kabbalája

A Sun brit bulvárlap szerint Beckham így nyilatkozott egy magazinnak: "Nagyon hálás vagyok. A futballkarrier a legjobb és a legcsodásabb dolog, ami valaha is történhet az emberrel." A lap szerint Beckhamék is kabbala-követők lettek, a hardcore kabbalista Madonnához és Britney Spearshez hasonlóan.

Kabbala a matekban nem segít

David Beckham

David Beckhamre egyébként a mindennapok során is ráfér az égi vezérlés. Nemrég ugyanis hatéves fia, Brooklyn matekleckéje fogott ki rajta. A csapatkapitány kénytelen volt Beckhamnéhez fordulni segítségért, aki maga sem egy észkombájn: tavaly elszólta magát, hogy életében még egyetlen könyvet sem olvasott el.

"Nagyon nehezek a leckék manapság. Teljesen mások a példák, mint az én időmben" - mondta Beckham a Mail című brit lapnak, amely nem kezdte fejtegetni, hogy vajon Beckham nem fejel-e túl sokat, inkább közzétett néhány első osztályosoknak szóló számtanpéldát, olyanokat, amelyekhez hasonlókba beletört Beckham bicskája.

Olvasni jobban tud

A futballista valamivel jobban boldogulhat a betűkkel, mint a számokkal, mert miután felsült a matematikával, felajánlotta Brooklyn fiának, hogy inkább olvas vele.