Az anyós szerint Beckhamék boldogok

2004.06.28. 12:02
David Beckham anyósa minden pletykát cáfol, szerinte öröm ránézni a házaspárra, akik boldogabbak, mint valaha. Az anyós szoros kapcsolatokat ápol a középpályással, aki állítólag semmi rosszat nem tett. Leszámítva a kihagyott tizenegyeseket.
Victoria Beckham édesanyja azt állítja, hogy az EB-t kísérő viták és találkozások ellenére, lánya házassága stabil, és nem igazak a házasság válságáról szóló hírek - írja az Ananova.

A felháborodott Jackie Adams az angol LBC rádió élő műsorába telefonált be, és ostobaságnak nevezte a házasságválságról szóló állításokat. Közölte, hogy Vistoria és Beckham boldogok, boldogabbak már nem is lehetnének. Posh édesanyja még azt is hozzátette, biztos benne, hogy neki van a világon a legboldogabb lánya és veje.

Mindenről Madrid tehet

Kijelentései válaszként szolgáltak Beckham azon nyilatkozatára, miszerint erőnléti állapota sokat romlott, mióta Manchesterből Madridba igazolt, és ezért a spanyol klub edzéstechnikáját okolja. "Úgy gondolom, Madridban nem helyeznek akkora hangsúlyt a jó kondícióra, mint a Manchaster Unitedban. A másodidik évadban nem éreztem annyira fittnek magam, mint az első szezonban. Lehet, hogy a spanyol futballban ez a szokás" - nyilatkozta a napokban a középpályás.

Bechham, aki egy döntő fontosságú büntetőt hagyott ki a portugálok elleni meccsen azt is megemlítette, hogy igen kellemetlenül érintették a róla és feleségéről szóló pletykák, és hangsúlyozta, hogy ezen a lehető leghamarabb szeretné magát túltenni.

Közel Davidhez

Victoria anyja szerint öröm volt ránézni a házaspárra, mikor tegnap elvitték a fiukat, Brooklynt egy sportnapra. "Minden abszolút rendben van a kapcsolatukkal. Olyan boldogok, amilyenek mindig is voltak, és az embereknek nem kellene elhinni, amit az újságokban olvasnak."

Adams asszony ostoba rágalomnak nevezte az is, miszerint ő már régóta nem beszél vejével, merthogy az megcsalta volna Victoriát. "David és én nagyon-nagyon közeli viszonyban vagyunk. Miért ne beszélnék vele? Semmi olyat nem tett, ami okot adna arra, hogy ne beszéljek vele." - fejezte be az anyós.