horoszkóp

Beckhamné csórón is szeretné az urát

2007.06.13. 12:51
Victoria Beckham számára a pénznél sokkal fontosabb a szerelem: akár egy lakótelepi lakásban is boldogan élne urával, aki akár tescó-pénztárosnőként is szeretné őt. A megható vallomások után levezetjük, mekkora házat vettek Amerikában.

Anglia legismertebb exportcikke, a focista és neje körül egyre nagyobb a felhajtás, ahogy közeledik Amerikába költözésük dátuma. Victoria Beckham ezt a hirtelen jött extranépszerűséget gyorsan fel is használta arra, hogy megosszon a nagyvilággal néhány érdekes eszmefuttatást.

Először is egy igazán meglepő közlést tett: életének tulajdonképpen nem a pénz, hanem a szerelem a mozgatórugója. Az OK! Magazinnak adott interjújában elmondta: "Azt akarom, hogy örökre együtt maradjunk" - mármint ő és focista férje David Beckham. Az egykori Spice Girl nem érte be ennyivel, úgyhogy, ha már amúgyis volt egy újságíró a közelében, további értékes adalékokkal folytatta.

Szegénységben, gazdagságban, egyenruhában

Miután megtudtuk, hogy a házasságkötési eskütétel szavai Beckhaméknél nem voltak üres frázisok, Posh Spice elmerengett: "Néha látok párokat, akik munka után együtt mennek haza munkaruhában, a közös autójukkal vacsorázni. [...] Ez szerintem olyan kedves dolog. Mindig arra vágyunk, ami nincs". A Beckham-pár anorexiás tagjának itt már érezhetően nyomja valami a lelkét, végül ki is böki: hírességnek lenni szerelem és őszinte érzelmek nélkül szörnyű. "Nem tudok meglenni a szerelem nélkül. Inkább élnék egy lakótelepi lakásban Daviddel, mint a Buckingham palotában egyedül". A pár közti összhangra jellemző, hogy az átlagemberi létnél rosszabbat a jelek szerint egyikük se nagyon tud elképzelni a szerelem próbájaként. A focista például azzal bizonygatta áldozatkészségét egy korábbi nyilatkozatában: "Akkor is szeretném Victoriát, ha a Tescóban dolgozna".

Szokásos képmutatás

Eddigi megnyilvánulásaikkal persze mindez szépen összecseng, személyiségfestő például az is, milyen és mekkora házat vettek maguknak Amerikában. Az egész azzal kezdődött, hogy a focista és felesége álnéven kívánt házat vásárolni, mert úgy gondolták, hogy nevük hallatára a többmilliós ingatlanok árát az eladók bizonyára megtoldják még egy pár millióval. Végül komoly hercehurca után találtak rá arra a házra, amit még megengedhettek maguknak, és nem is túl nagy - ez utóbbi Beckhamné számára volt fontos szempont. A választás így esett egy nagyjából négymilliárd forintba kerülő 1200 négyzetméteres házra, ami egy 4000 négyzetméteres telken van, csakhogy a gyerekek tudjanak majd a kertben szaladgálni. Ezt a pénzt a leendő ház ura könnyen kirázta a kisujjából, mivel amerikai focicsapata 50 milliárd forintnak megfelelő összegért szerződtette őt öt évre. A ház árát - ha nem volnának tartalékai - a frizurájáról ismert focista tehát 146 napi focizgatással tudná előteremteni.

Ennél földhözragadtabb viszonyok közt az otthonteremtést erősen nehezítené, hogy az áhított tescós pénztárosi állással ugyanakkor csak évi ötmillió forintnak megfelelő fontot lehet keresni Angliában. Amennyiben pedig hitelek felvétele nélkül szeretnének hozzájutni a szintén említett lakótelepi lakáshoz, akkor nagyjából 35 millió forintot kéne érte fizetniük. Ez 2500 napi, valóban kemény munkát jelentene az álompár számára. Viszont legalább tényleg volna egyenruhájuk, amiben munka után együtt mehetnének haza.