horoszkóp

Beckham a sérülése ellenére is szexel

2007.09.01. 13:11
Bár szerdai sérülései miatt az idény hátralévő részét kihagyja, nejével továbbra is keményen edzenek a következő gyerekre - árulta el a focista egy rádióinterjúban. Meg még mindenféle mást is.

Bár David Beckham szerdai lesérülése miatt az idény hátralévő részét valószínűleg már kihagyni kényszerül, a gyerekgyártásra változatlan erővel edz - árulta el Ryan Seacrest reggeli rádióműsorában. Az edzéseket pedig csakis nejével végzi: mint elmondta, hiába imádja őt a világ összes nője, számára a legnagyobb boldogság megtérni a családi otthonba neje, Victoria és három fiuk, a nyolcéves Brooklyn, az ötéves Romeo és a kétéves Cruz mellé. De ennyi még mindig nem elég: "Sose volt vita köztünk abból, mekkora családot szeretnénk. Mindketten négy-öt gyereket képzeltünk el, nagyon családközpontúak vagyunk". Azt megerősítette, hogy ezúttal kislányt szeretnének, erre pedig úgy készül, hogy megváltoztatja az étrendjét és szoros alsót visel.

Nem zavarja, hogy mindenki őt akarja

Kispadon.

Bár a világ női nagy része számára ő az elsőszámú szexszimbólum, a gyerekgyártást változatlanul nejével képzeli el. "Kitüntetés számomra, és mindig kellemes, hogy ekkora figyelmet keltek, de az se rossz, hogy a világ egyik legjobb nője a feleségem" - öntötte szavakba érzéseit Beckham, aki utoljára két éve, madridi pályafutása alatt csábult el.

A focista azt is elmondta, nem csak a nők szeretik, de úgy érzi, egész Amerika a szívébe zárta őket: "Imádom. Ez az ország a keblére ölelt bennünket... mindenki olyan pozitív, és nem csak velem, mint focistával, de Victoriával is. Ha a tévében vagy a rádióban feltűnik, mindenki láthatja, milyen ő igazából, és hogy milyen jó humora van. És mindenki igazán kedves vele".

Még a paparazzókat is bírja

Azt is jól viseli, hogy a média is annyira a szívébe zárta őket, különösen a paparazzók: "Ez elég intenzív már mióta megérkeztünk... jóval intenzívebb, mint amit megszoktunk. Ahhoz már hozzászoktunk, hogy mindig négy-öt autó követ bennüket, bárhová megyünk, de hogy negyvenhét, mint az első héten... hát az azért elég beteg volt".