horoszkóp

Válságban Beckhamék házassága

2004.09.13. 14:01
Victoria Beckham terhességének híre óta észvesztő iramban zajlanak az események. A hétvégén állítólag már a válás is szóba került az egykori álompár közt, most ismét romantikus vacsoráról cikkeznek a bulvárlapok - a szappanopera folytatódik.
Bár úgy tűnt, hogy az egykori álompár, David és Victoria Beckham a férj nyáron napvilágra került nőügyei ellenére kitart egymás mellett, a legújabb fejlemények azt mutatják, hogy házasságukat erősen megviselték az elmúlt hónapok zűrös eseményei. Múlt héten még arról szóltak a hírek, hogy Victoria harmadik gyereküket várja, és az egész család Madridba költözik, a hét végi bulvárlapok azonban már azt írták, hogy a pár alig áll szóba egymással, és ha mégis, csak dühödten kiabálva teszik.

Csak a pénz miatt vannak együtt?

A News of the World című újság egyenesen tudni véli, hogy a házaspár már csak anyagi okokból, az eddig jól csengő "Beckham-brand" marketingértékének megőrzése miatt maradt együtt. David Beckham sikeres sportolói pályafutása mellett nem elhanyagolható összeget keresett hűséges férj-, és családközpontú, felelősségteljes édesapa-imázsával, amelyhez kiválóan illett, ahogy Victoria dekoratív és megértő feleségként állt mellette, valamint odaadó édesanyaként gondoskodott a család egységéről. A szép családi tabló képe első ízben akkor szenvedett komoly sérülést, amikor kiderült Beckham hűtlensége, és az sem vetett túl jó fényt a családra, hogy kiderült: a történtekben az is fontos szerepet játszhat, hogy Victoria végig Angliában volt a két gyerekkel, magára hagyva férjét Madridban.

A lap informátora szerint "Victoria legfőbb mozgatórugója a pénz, és hogy továbbra is biztosíthassák költekező életmódjukat, inkább elfogadta, hogy a saját sértettségét is háttérbe szorítsa. Ezért próbálják Daviddel azóta is arról meggyőzni a közvéleményt, hogy házasságuk ugyanolyan tökéletes, mint az első napokban volt."

Utálják egymást

Míg Victoria a közvélemény felé a megértő feleség arcát mutatta, közeli ismerősök úgy tudják, férjét többször is emlegette "hiú, arrogáns striciként". "Gyűlöli, ahogy kinéz, utálja a tetkóit, nem bírja elviselni, hogy káromkodik és hülyeségeket beszél" - foglalta össze a leggyakoribb panaszokat egy, a házaspár közeli ismeretségéhez tartozó interjúalany, és azt is elárulta: "Victoria úgy gondolja, szellemileg sokkal fölötte áll Davidnek, és előszeretettel adja ezt a tudtára mindenkinek."

Az angol csapatkapitány közeli barátai aggódnak Beckham egyre zavarodottabb viselkedése miatt is, és hogy családi problémái esetleg még rosszabb állapotba sodorhatják őt. "Mindig ingerült, és mindig mindenki más a hibás, sose ő" - mondta el a 29 éves futballista egy haverja.

Részletekbe menően

Az újság szerint a pár már személyesen is csak ritkán találkozik: általában telefonon tartják a kapcsolatot, de a beszélgetések rendre ordítozásba fulladnak. Egy ilyen beszélgetés alkalmával Victoria egyenesen azzal csapta le a kagylót, hogy soha többé el se tudná viselni férje közelségét; a csapatkapitány pedig azt vágta neje fejéhez, hogy tönkretette az életét. "Victoria azt mondta, soha nem fogja megbocsátani neki a Rebecca Loos-affért. Szemére hányta, hogy ő bezzeg soha nem csalta meg, most pedig rajta röhög az egész világ, és nem tudja, mit tegyen" - számolt be a forrás a részletekről.

A család és a barátok azért is aggódnak, hogy vajon az ötéves Brooklynt és a kétéves Romeo-t mennyire viselik meg ezek a csatározások, és különösen a még meg sem született harmadik gyereket féltik. "Victoriát már az orvosok is figyelmeztették, hogy a terhességének ebben a szakaszában nem szabadna London és Madrid közt röpdösnie" - számolt be róla az informátor. "Ő azonban úgy érzi, képtelen hosszabb időt Daviddel tölteni, és állandóan hazamenekül a családjához. Már odáig jutottak, hogy nem is köszönnek egymásnak." - állítja a lap pénteki interjújában a családi ismerős.

Romantikus vacsorával a pletykák ellen

A legújabb hírek szerint azonban a Beckham-házaspár hét végén a madridi Ritz hotelben romantikus vacsorát költött el, míg gyermekeiket, az ötéves Brooklynt és a kétéves Romeót a férj szüleinél hagyták. Ezután négy órát töltöttek négyszemközt a szálloda egyik lakosztályában, de a házasságuk legújabb válságáról szóló sajtóértesüléseket nem kívánták kommentálni. Egy barátjuk szerint "Mindig is viharos kapcsolat volt ez, de biztos, hogy nem fognak szakítani."