Beckham nem tud táncolni, de jó a konyhában

2004.10.05. 10:00
Lehet, hogy David Beckham jól focizik, de kétballábas a táncparketten - állítja az angol csapatkapitány felesége. Az egykori Spice Girl azonban kiemelte: a focista mindezért kárpótolja őt a konyhában nyújtott teljesítményével.
Victoria Beckham újabb értékes adalékokat tárt fel a sajtó számára házaséletük titkaiból. A Spice Girls egykori énekesnője, akinek számára soha nem okozott gondot a pár lépéses koreográfiák elsajátítása, elárulta az újságoknak, hogy férjének semmi érzéke nincs a tánchoz. Beckhamné akkor szólta el magát férje rejtett hiányosságával kapcsolatban, mikor egy interjúban arról kérdezték, szerinte melyik fia örökölte az ő zenei talentumát.

Victoria és David Beckham
A 30 éves énekesnő szerint "mindketten szeretik a zenét és érzik a ritmust. De ha nagykorukban mondjuk a futball mellett döntenek, akkor ők lesznek az első focisták ritmusérzékkel. Én eddig nem találkoztam ilyennel - David se tud táncolni."

Máshol viszont annál jobban teljesít

A spanyol Gala magazinnak adott interjúban Victoria azt is elárulta, hogy a táncparketten tanúsított esetlenségét Beckham azért nagyon jól kompenzálja - például a konyhai teljesítményével. "Most, hogy terhes vagyok, David nagyon odafigyel rám. Egész nap csak etetne, és folyamatosan rám vigyázna. Imádom például azt a tapast, amit ő csinál - ez egyébként egy nagyon zsíros étel volna, ami nem tenne jót a bőrömnek."

Szaporodnak, mint a nyulak

Az énekesnő azt is elismerte, hogy 29 éves férjével még a harmadik gyerek után sem állnának le: ötöt terveznek ugyanis. "Olyan vagyok, mint egy nyuszi" - fogalmazott a kismama önkritikusan. A gyerekeket azonban - férjével nagy egyetértésben - Spanyolországban szeretnék felnevelni, mint megindokolta: "azért, mert ez egy sokkal pozitívabb hozzáállású hely, és sokkal toleránsabb."