Liz Hurley ruhája megbotránkoztatta Beckhamnét

2004.12.27. 14:03
Victoria "ex-Spice" Beckham felháborodott, amikor Liz Hurley túlzottan dekoltált ruhában jelent meg fiuk, Brooklyn keresztelőjén. A hathónapos terhes Victoriának állítólag enélkül is épp elég rossz napja volt, ráadásul még a Spice Girls sem állt össze.

Liz Hurley és Victoria Beckham újabban haragban vannak: a focista neje ugyanis rossz néven vette, hogy a szupermodell egy túlságosan mélyen dekoltált ruhában jelent meg két fia, Brooklyn és Romeo keresztelőjén. Hurley ruhája nem elöl, hanem hátul volt olyan mélységben kivágva, ami Beckhamné szerint túlzott rálátást engedett a modell formáira.

Ízlés és fényűzés

Liz Hurley
Liz Hurley
A vendégek szerint Beckhamék meghívója külön kitért arra, hogy a hölgyvendégektől "visszafogott öltözködést" várnak az egyébként fényűző rendezvényen. Hurley azonban szembeszállt az előírásokkal, és egy - többet mutató, mint takaró - fehér estélyiben jelent meg, állítólag kifejezetten a hathónapos terhes - és emiatt aznap egyébként is folyamatos rosszulléttel küzdő - Victoria bosszantására.

Az ötéves Brooklyn és kétéves kisöccse, Romeo keresztelőjét Beckhamék Hertfordshire-i kastélyában tartották, a keresztszülők Elton John és élettársa, David Furnish voltak, mellettük pedig - Victoria énekesi múltjának részeként - a Spice Girls több tagja is részt vett az eseményen. Bár a sajtót kizárták az eseményről, a légifelvételeken állítólag kivehető a kastély kertjében egy kis saját kápolna, amit Beckhamék külön erre az alkalomra építtettek. A kápolnához vezető utat pedig mű-várromok díszítették, amelyeket arról az írországi kastélyról modelleztek, ahol a pár 1999-ben az esküvőjét tartotta.

Victoria feladja

Korábban szó volt arról is, hogy a Spice Girls összeáll erre az alkalomra, de Mel B távolmaradása okán erre végül mégsem került sor. Victoria azt is bejelentette, hogy harmadik gyermeke születésével feladja zenei próbálkozásait, hogy előbb családjának, majd új karrierálmának, a divattervezői munkának szentelhesse energiáit.