horoszkóp

Victoria Beckham terhesen vetkőzött

2005.02.16. 12:38
A focista feleségét még terhessége elején fotózták egy jótékonysági kiadványba, most pedig a Tatler magazin címlapjára kerül. A kismama mindössze ékszert és egy pár Jimmy Choo tűsarkút visel a képeken.
David Beckham felesége, a hatodik hónapban járó Victoria Beckham megirigyelhette Demi Moore és Monica Bellucci terhes aktfotóit, és úgy döntött, ő sem maradhat ki a hiányos öltözetű kismamák sorából. Az angol Tatler magazin áprilisi címlapját most az ő fotója fogja díszíteni: a pocakos ex-Spice mindössze némi Cartier-ékszert és egy pár Jimmy Choo tűsarkút visel majd a képeken.

Óvni a méltóságot

Victoria Beckham "Azért nem volt teljesen pucér" - mondta el egy, a fotózáson jelenlévő bennfentes. "Valójában testszínű fehérnemű is volt rajta, hogy megóvjuk a méltóságát." A kép egyébként nem most készült, hanem pár hónappal ezelőtt, amikor Beckhamné még terhessége elején járt, és az Elton John Aids-alapítványát támogató Four Inches című kiadványban jelent meg először. Szóvivője elmondása szerint Victoria Beckham azért vállalta a fotózást, mert Elton John és az énekes élettársa, David Furnish közeli barátai, az általuk kiadott könyv bevétele pedig nemes célokat szolgál. A könyvben Beckham feleségén kívül Fergie, angol hercegnő, Rachel Hunter, Kate Moss és Lara Flynn Boyle is bevállalta a meztelenkedést, mindegyikük csak ékszert és cipőt visel majd - a kiadvány megjelenését támogató Cartier és Jimmy Choo modelljeit.

Kiegyensúlyozott tájékoztatás

A kép utánközlése a Tatlerben mindazonáltal érdekes fejlemény. David Furnish, Elton John élettársa ugyanis felelős szerkesztőként dolgozott a lapnál - egész addig, míg az újság nem készített interjút a Beckhamék házasságát kis híján felborító Rebecca Loos-szal. Furnish ekkor a barátaira való tekintettel, szolidaritásból mondott fel az újságnál. A Loos-interjú márciusban fog megjelenni a lapban, áprilisban pedig - a címlapfotó mellett - Beckhamné kap lehetőséget a visszavágásra.