David Beckham elbüszkélkedett vele, hogy felesége nagyon gyorsan dobálja le a terhesség alatt felszedett kilókat. Igaz, nem hízott sokat, csak egy "helyes kis pocakja van", de nemsokára ez is eltűnik, és semmi sem állhat a családi boldogság útjába.

Victoria Beckham nagyon gyorsan sikerül leadnia a terhesség alatt felszedett kilókat - ezzel dicsekszik az újságoknak férje, David Beckham. Az angol sztárfocista a GMTV-nek adott interjújában elárulta, hogy "Tor nagyon büszke, amiért már három héttel Cruz születése után visszanyerte a régi alakját. Különben sem hízott sokat, hogy őszinte legyek, csak egy helyes kis pocakja lett. De teljesen jól van és egészséges" - mondta el a büszke apuka, majd még azt is hozzátette: "Csodásan érzi magát, gyorsan fogy, és ettől nagyon boldog".

A szükséges császármetszés

Tekintse meg képeinket!
Az egykori Spice Girl császármetszéssel hozta világra legkisebb, Cruz nevű kisfiát egy madridi kórházban, aki a hatéves Brooklyn és a kétéves Romeo mellé érkezett harmadikként. Beckham azt is elmondta a GMTV-nek, hogy felesége előző két gyermeküket is császármetszéssel szülte. "Ez egy elég komoly műtét, és elég sokat kritizálták is őt amiatt, hogy ezen a módon szült. De sajnos nála ez volt az egyetlen lehetőség" - mondta el a focista. "Mindhárom fiú rosszul feküdt, és csak így tudtak megszületni."

Cruz neve átment a teszten

A Real Madrid focistája azt állítja, hogy a Cruz nevet is csak pár nappal szülés előtt találták ki. "Valami egészen újat szerettünk volna - mert hát mi csak ilyenek vagyunk -, és igazán megküzdöttünk Cruz nevével, mert már csak pár nap választott el bennünket a szüléstől, és még mindig nem tudtuk, hogy hívjuk. De ez most nagyon tetszik." A focista és felesége a gyakorlatban is kipróbálták a neveket, míg végül emellett döntöttek. A gyakorlati próba így történt: "Victoria az előszobában volt, én pedig kimentem a házból és felkiabáltam, hogy "Cruz, gyere le!" és ekkor mindketten azt éreztük, hogy igen, ez lesz az!"

Mindenki David Beckham akar lenni

Beckham szerint legnagyobb fia, Brooklyn mostanában kezdi megérteni, hogy apja a világ egyik leghíresebb futballistája. "Odajön és megkérdezi tőlünk, "Apu, miért van itt ez a sok fotós odakint?" mi meg az mondjuk neki "Azért, mert te olyan jóképű vagy, hogy mind téged akarnak lefényképezni!" - viccelődött ezzel a futballsztár, majd hozzátette: "Még csak most kezdi kapisgálni, de nem igazán érti még ezt az egész David Beckham-jelenséget. Mindenki azzal jön neki, hogy "én is David Beckham szeretnék lenni", ő meg hazajön és azt mondja nekünk, hogy "Apu, én is David Beckham akarok lenni!", és egyszerűen nem érti, hogy ez miért vicces.