'Én is Beckham szeretője voltam'

2004.04.13. 12:07
A Beckham-páros házasságára újabb csapást mérhet, hogy miután Victoria demonstratívan kiállt férje ártatlansága mellett a múlt heti Rebecca Loos-ügyben, a hét végén egy második hölgy is feltűnt a színen, aki azt bizonygatja, hogy a szőke futballsztár szeretője volt.
A maláj származású ausztrál modell, Sarah Marbeck a News of the World bulvárlap vasárnapi számának azt nyilatkozta, hogy 2001-ben ismerkedett meg Beckhammel Szingapúrban egy fogadáson, és már az első éjszakát együtt töltötték. Victoria ezalatt Londonban tartózkodott, mert épp Beckham második gyerekét várta, és az első nevelésével volt elfoglalva. Marbeck viszonya a focistával közel két évig tartott. Az ABC információi szerint a lány többek közt közös fényképekkel, és Beckham számáról érkezett, nemegyszer erotikus tartalmú szövegüzenetekkel is alá tudja támasztani állítását.

Mindent cáfolnak

Tekintse meg képeinket!
Az újabb hölgy és a bizonyítékok felbukkanása nehéz helyzetbe hozhatja a Beckham házaspárt, akik eddig vállt vállnak vetve állították a sajtónak, hogy az első vádló, Rebecca Loos állításai "nevetségesek és alaptalanok", valamint hogy házasságuk "szilárdabb, mint valaha." A hölgy ügyvédje szerint ügyfele sokáig gondolkozott rajta, nyilvánosságra hozza-e a dolgot, de "mivel Beckham milliók ideálja, úgy érezte, hogy rajongóinak meg kell tudniuk az igazságot".

Hallgatnak

A Real Madrid sztárja és felesége az újabb tények napvilágra kerülése óta is csak azt hangoztatják, hogy a vádak abszurdak, és ügyvédeket kértek fel arra, hogy a magánéletükről keringő pletykák kirobbantotta botrányt rendberakják. Miután visszaérkeztek franciaországi sívakációjukról, a pár egy teljes napot töltött zárt ajtók mögött hertfordshire-i birtokán, állítólag Victoria közelgő 30 születésnapjának kissé előrehozott megünneplésével. Este a londoni Gordon Ramsay étteremben vacsoráztak, és mosolyogva pózoltak a fotósoknak, bár a kérdésekre nem kívántak válaszolni.