Beckham mindent bevallott Victoriának

2004.04.19. 10:03
David Beckham, az angol labdarúgás jelenlegi legnagyobb csillaga egy szigetországi hetilap értesülése szerint elismerte, hogy csalta feleségét. Victoria eddig mellette állt, de most próbaválást emleget.
A News of the World úgy tudja, hogy a szupersztár néhány nappal ezelőtt felhívta nejét, Victoria Adamst, és bevallotta neki, hogy a Rebecca Loos-sal folytatott szerelmi viszony mellett igaz az a vád is, hogy telefonján - a bulvárlapok szerint ugyancsak szaftos - üzeneteket küldött a lánynak. Loos a játékos segítője volt a Real Madridhoz történt szerződése után.

További revelációk

Loos múlt héten feltárta a bulvárlapoknak, hogy Beckham már a lakáskeresés közben udvarolni kezdett neki. A személyi segítőből szeretővé előlépett hosztesz - saját állítása szerint - megfordult Beckham és Victoria átmeneti szállodai hitvesi ágyában is, amikor a focista felesége éppen Angliában volt.

Intim részletek

A házaspár tagadott és pert helyezett kilátásba, a volt titkárnő viszont azzal fenyegetőzött, hogy további intim részleteket hoz nyilvánosságra, sőt feltárja a focista egy olyan testi sajátosságát, amit csak az ismerhet, aki együtt volt vele.

Próbaválás a láthatáron

A News of the World szerint Victoria nem tartott Madridba a férjével, hanem a két gyerekkel Londonba repült, s állítólag a "próbaválást" fontolgatja. Az énekesnő fiaival (Brooklyn és Romeo) ünnepelte 30. születésnapját, míg a játékos az Atlético Madrid elleni szombat késő esti derbit követően csatlakozott hozzájuk.