Gáspárné Balla Bea plasztikai műtétre vállalkozott, hogy két szoptatás után nőnek érezhesse magát. Cáfolja viszont azt, hogy a műtét miatt keresett volna fel egy neves plasztikai sebészt, elmondta az ura kedvéért tárgyalt, aki hasplasztikát tervez.

Gáspárné Balla Bea elmondta, plasztikai műtéttel megnagyobbíttatta a melleit még azután, hogy második kislánya, Virág megszületett. Győzike felesége a Színes Bulvár Lapnak arról beszélt, mindkét "magzatát" egy évig szoptatta, ezután úgy érezte, nemcsak a fizikai változások miatt érezné jobban magát, de egy implantátum abban is segítene neki, hogy újból nőnek érezze magát.

Nem divatból szabatta magát

Gáspárné hozzátette, ő nem tartozik azok közé a magyar hírességek közé, akik huszonévesen, divatból plasztikáztatják a testüket. Ő csupán ezt a műtétet volt hajlandó vállalni, és ennél többet nem szeretne változtatni a külsején.

Ez a bejelentés némileg ellentmond abban a levélben foglaltaknak, amelyik az interneten keringett a nő plasztikai beavatkozásáról. Eszerint többen úgy vélik, Gáspárné Balla Bea melle a Győzike Show ideje alatt "szépen megnőtt". A levélírók szemtanúi voltak annak is, hogy a műsor ideje alatt az asszony autója többször egy neves fővárosi plasztikai sebész magánrendelője előtt parkolt. Ebből a levélíró arra következett, hogy ebben az időben operáltatott implantátumot a mellébe Győzikéné, noha ő egy korábbi időpontot jelölt meg.

Győzike hasplasztikára készül

A lap kérdésére elmondta, valóban felvette a kapcsolatot azzal a neves plasztikai sebésszel, de csak azért, mert férje hasplasztikai műtétre szánta el magát. Győzike, aki nagy erővel cáfolta a híreket, miszerint fogyása érdekében szűkítő gyűrűt operáltatott volna a gyomrába a Péterfi Sándor utcai kórházban, a hasplasztikávak kapcsolatos felvetésre egyelőre nem reagált.

Gáspárné Balla Bea korábban arról nyilatkozott, hogy a Győzike Show egyik következménye, hogy külsejével jobban törődik, mivel többet van a nyilvánosság előtt. Egyik legbátrabb vállalkozásának tartja, hogy a CKM-ben fotósorozat jelent meg róla. Ezért egyébként nettó 5 millió forintot kapott, de a családja sokáig nem állt szóba vele.