horoszkóp

Bea asszonynak másfél milliót fizetnek, ha vetkőzik

2007.03.29. 10:01
A Playboy magazin másfél milliós ajánlattal kereste meg a roma showman feleséget. Ha az asszony elfogadja a felkérést, a júniusi címlapon már az ő aktképei fognak díszelegni.

Gáspár Beát két hete keresték meg a férfimagazin munkatársai azzal a szándékkal, hogy ajánlatot tegyenek neki. Másfél millió forintra becsült gázsit ajánlottak a lenge öltözetért cserébe.

Kitagadás vagy dupla bérezés

Gáspár Győző azonban feleségnek ennél jóval többet ajánlott, csakhogy a ruha rajta maradjon. "Majd pont egy roma csajnak kell a testét mutogatnia! Az sem érdekel, mennyi pénzt kap érte, én odaadom neki a dupláját, csak maradjon otthon és főzzön. Két gyermeket nevel, gondoljon arra is, hogy mit szólnak hozzá más szülők!"- hőbörgött a Blikknek a vajdának készülő valóságshow bajnok. Érdekes módon a Gáspár család mindegyik tagja egy emberként tiltakozik a meztelenkedés ellen.

A Blikk megkérdezte Zsolt Péter szociológust, hogy mi lehet ennek az oka. A szociológus elmondta, hogy a romák sokkal jobban elítélik a vetkőzést, mint a magyarok. Az roma feleségeknek az anyaság és a háztartás az elsődleges funkciójuk a családban, ezért nem engedhető meg az ilyen fajta viselkedés. A roma férfiakra pedig az jellemző, hogy a nőt birtokolni akarják, nem pedig egyenrangú partnerként kezelni.

Az idősebbik Gáspár Győző sokkal szélsőségesebben reagált a felkérésre és olyan hívószavakat emlegetett, mint a kitagadás és a tiszteletben tartás. Furcsa módon a család a kamerák előtt töltött éveket kevésbé érezte fenyegetőnek, mint Bea asszony vetkőzésre való hajlandóságát. Az éppen valamelyest függetlenedni akaró Bea asszony még nem döntötte el, hogy enged a család nyomásának, vagy inkább folytatja az eddig nem túl sikeres önállósuló karrierjét.