horoszkóp

Pofozkodás tört ki Gáspár Bea szülinapi buliján

2006.08.01. 09:17
Hétvégén vehemens hangulatú bulit csapott a Gáspár család Bea asszony születésnapja alkalmából. A nagy mulatkozásba kisebb pofozkodás is belefért, és megsérült egy autó is.

Közel száz családtag, munkatárs és üzleti partner volt hivatalos Gáspár Győző nejének születésnapjára a salgótarjáni megyeházára - írta a Színes Bulvár Lap. A városiak szerint az esemény nem zajlott zökkenőmentesen: Győzike előbb erotikus chippendale-showt rögtönzött nejének, később pedig a vendégek közül páran összevitatkoztak, majd az épület előtt fizikálisan érvelve rendezték le a vitát. Bár az érvelés során egy autó szélvédője is betört, a rendőrséget senki nem hívta ki - állítják a nevük elhallgatását kérő helybeliek, akik azt is tudni vélik, hogy még maga Bea asszony is kapott egy születésnapi pofont.

Bazi nagy roma buli

Az újság Gáspárékat is megkérdezte a történtekről, ők a szokott dodonai homályú válaszokat adták. Győző szerint nem történt semmi, reggel hatig mulattak szeretetben, békességben, Bea asszony azonban nem hallotta férje verzióját, ezért vidáman beismerte a lapnak: valóban volt valami kisebb nézeteltérés, de hát ilyen minden roma buliban előfordul. Bea azon is jól szórakozott, hogy állítólag őt is megpofozták volna, de ezt tagadja: mint mondta, épp egy leszakadt ruhacsipkéjével volt elfoglalva, úgyhogy nem ismeri a történtek részleteit. Azért felhívta rá a figyelmet: ha ő is kapott volna, azt Győzi úgyse hagyta volna annyiban.