horoszkóp

Győzikénél áll a bál

2005.08.23. 10:10
A Show indulásával megint összebalhézott a Gáspár család, igaz az ügynek nagyobb a füstje, mint a lángja. Bea asszony szerint ismét a pornósokkal van a baj, Győzike meg azt állítja, minden benne van a lapokban. A lényeg, mindketten imádják Oláh Ibolyát.

Arról van szó, hogy a Blikk közölte, Győzike nagyon pipa, amiért hitvese eltapsolt negyvenöt millió forintot egy butikra, ahol Bea asszony menő cuccokat akar árulni. Az újság szerint a roma valósághős nem is tudott az egészről. Mindeközben, Bea természetesen meghallotta Győzike újabb fotózkodós kalandját pornósokkal, amit pedig már-már heti rendszerességgel be lehetne építeni a sztár programjába, és ami persze jól felhúzta az újdonsült üzletasszonyt. Pedig akár büszke is lehetne férjére, aki a hétvégén zsűri elnök volt az V. Tutti Frutti Szexkorona Díjkiosztó gálán.

Győzikének nincsen kedve

A hírre Gáspár család két érintett tagja ellentétesen reagál. Győzike elég egyértelműen, egy igazi unott celebritihez méltó egyszerűséggel a Velvet tudomására adja, hogy egyáltalán nem kíván erről az egészről beszélni, mert "minden benne van az újságban", és hogy "majd a jövő héten valamikor" amúgy is tartanak sajtótájékoztatót a butik dolgaival kapcsolatban.

Annyit azért sikerül kihúzni belőle, hogy szeretnék a boltot Oláh Ibolya arcával reklámozni, és Győzi szerint ez az ötlet nagyon tetszik az énekesnőnek is, csak nem biztos, hogy egy fotózás erejére összefog a két konkurens tévécsatorna.

Bea viszont tud élni

Bea asszony jobb kedvűnek bizonyul, bár abban egyetért urával, hogy lesznek gondok az Ibolyás projecttel. "Hát szerintem nem fognak belemenni."- mondja elgondolkozva - "De nagyon szeretjük az Ibolyát." Bea amúgy kicsit belezavarodva azt is elmeséli, hogy valójában nem vásárolták meg ezt a helyiséget, csak a bérleti jogát, illetve azt se. Szóval hogy ők valójában csak bérlik a kis üzletet, így a negyvenöt millió maradhat a gyerekeké.

"A bolt nevét sajnos még nem tudjuk." - kezdi lelkesen mesélni. - "Vannak barátaim, akik külföldről hoznak be mindenféle cuccot, Franciaországból, Török- és Olaszországból. Cipőt, táskát, különféle bizsukat is fogunk árulni, úgyhogy simán lehet, hogy valaki bejön és tetőtől talpig felöltöztetjük."

Csak semmi Gucci

Persze miután az újságban az áll, hogy márkás cuccokat fog árulni a Gáspárék boltja, felmerül a kérdés, pontosan melyik divatmogul megfizethetetlen rongyai kerülnek a kirakatba. "Semmi ilyen puccos dolog, azt utálom. Nem vagyok én márkabuzi"- csattan fel Bea asszony értetlenül.

Aztán azt szeretném megtudni, hogyan is sikerülhetett legombolnia Győzikét ennyi pénzre, anélkül hogy észrevenné, mivel ez igen fontos tapasztalatszerzésnek bizonyulna, de az igazi praktikákat nem árulja el, csak nevet. "Tudott róla a Győzi, már arról, hogy akarok egy boltot, inkább csak nem hitte el. Most megcsináltam, hiszen mindig is ezt akartam."

Már megint azok a fránya pornóslányok

"Hát inkább azért áll a balhé" - kommentálja a pornós lányokkal való fotózkodást a sztár asszonya. "Minden csoda három napig tart, de ezt már unom." Ezt persze meg lehet érteni, bár valószínűleg a pornósok őszinte lelkesedése a Romanticos frontember iránt kölcsönös, és tény, hogy Győzi nem nagyon tud uralkodni magán ilyenkor.

A mosolyszünet azonban nem tűnik túl komoly dolognak, hiszen Bea asszony már arról beszél, szeptember tizenhetedikén indul a Győzike Show Tanzániába. És különben is hétfőn újra elindult a roma vircsaft, muszáj kicsit újra címlapra kerülni, nem igaz?