horoszkóp

Beckham vagyonokat költött nejére

2005.11.17. 11:30
David Beckham egy éjszaka alatt ráköltött Beckhamnére húszezer fontot Tokióban. Elsőként meglepte egy első osztályra szóló európai retúrjeggyel, majd telepakolta szobáját virágokkal, végül elvitte kedvenc éttermébe.

David "David mindent bevetett, hogy elbűvölje a feleségét" - mondta a Daily Mirrornak egy meg nem nevezett közeli barát. "Javíthatatlanul romantikus és ha be akarja vetni a sármját, azt teljes gőzzel csinálja."

Virág, ajándék, vacsora

Az állítólagos ismerős elmondása szerint az utóbbi időben mindketten nagyon intenzíven dolgoztak, ezért Beckham úgy gondolta, hogy itt az idő, hogy jól elkényeztesse feleségét és megmutassa, milyen nagyon szereti. Miután megtették a több ezer kilométeres repülőutat, Victoriát levette a lábáról az a fényűző londoni hotel, melynek szobája tömve volt virágokkal és ajándékokkal. Beckham később elvitte kedvenc Cipriani nevű éttermébe vacsorázni, ahol olasz tésztát és pezsgőt fogyasztottak. A randevú összesen húszezer fontba, vagyis közel 7,5 millió forintba került.

Titkos üzenet

Victoriának egyébként azért kellett Japánba utaznia, hogy bemutassa a VB Rocks néven futó kollekcióját. Akkor is ezzel foglalkozott, amikor egy futár megérkezett a repülőjegyekkel. Az ismerős elmondása szerint a jegy egy aznapi gépre szólt, ezért Beckhamné meglehetősen összezavarodott, mivel eredetileg azt tervezte, hogy a következő keddig nem tér vissza Londonba. A beszámoló szerint viszont minden egyértelművé vált, amikor Beckhamné megtalálta férje üzenetét arról, mennyire hiányzik neki.

Hivatalos verzió

A pár egy szóvivője így fogalmazott: "Nagyon kedves meglepetés volt ez Victoria számára. Ő és David mindig ügyelnek arra, hogy elegendő időt töltsenek egymással."