horoszkóp

Kibékült Kelemen Anna és Havas Henrik

2007.12.31. 10:28
A Bors információi szerint újra szent a béke a szőke celeb és Tanár Úr között. Sőt, még az is elképzelhető, hogy elkészül Annácska botrányos életéről szóló könyv, a Méhkirálynő második kötete.

Kelemen Anna kibékült Havas Henrikkel, akire azután haragudott meg, hogy a TV2 felfügesztetett műsorvezetője a blogjában arról írt, lehet, hogy a szőke celeb újra kokainozik - írja forrásaira hivatkozva a Bors. A drogügy kirobbanása után Annácska többször is kifakadt, miszerint Havas, akit hozzáhasonlóan kihallgattak, csak dróton rángatja és kihasználja őt és számára az eljárás csak egy reklámfogás. Miután a napokban a rendőrség megszüntetési javaslattal továbbküldte az ügyészségnek az ügyet, a Blikk megpendítette, hogy jogszabályok szerint a hírbe hozott személynek lehetősége van kártérítési eljárást indítani az őt alaptalanul vádoló személyek ellen. A playmate egyik ismerőse a lapnak állítólag elárulta, ez a lehetőség már meg is fordult Annácska fejében.

A lap szerint ennek ellenére a két celeb között most mégis véget ért a mosolyszünet, ugyanis folytatni szeretnék közös könyvüket, a Méhkirálynőt, melyből eddig ötvenezer példány jelent meg és állítólag továbbra is óriási a kereslet utána. "Havas Henrik és Kelemen Anna eredetileg nem gondolkodott a folytatáson, mégis városi legendaként terjed a hír, hogy készül a második kötet" - nyilatkozta a lapnak Brenyó József, az I.A.T. Kiadó ügyvezető igazgatója. "Amennyiben Annának van még mondanivalója, elkészülhet a folytatás, amelyben arról is beszámolhat, hogy milyen fenyegetéseket kapott a Méhkirálynő megjelenése után és milyen összetűzésbe került környezetével" - tette hozzá.

Kelemen Anna nem nyilatkozott az ügyben, konkrétan rácsapta a telefont a Bors munkatársára. Havas Henrik pedig pár héttel ezelőtt blogjában kijelentette, elege van Kelemen Anna történetéből, ami számára véget ért, és többet nem kíván sem nyilatkozni, sem írni róla. A Tanár Úr azt is megemlítette, nem bánta meg, hogy megírta a könyvet, ugyanis reménykedik abban, hogy néhány szülő szemét kinyitotta, akik ezentúl majd jobban odafigyelnek gyermekeikre és problémáikra. "Titokban arra is gondolok, hogy talán Anna partnerei is beleolvastak, és nagyon remélem, hogy hányingerük támadt saját maguktól" - tette hozzá.