horoszkóp

Elton John megmenti Beckhamék házasságát

2004.07.12. 12:57
David és Victoria Beckham Elton John dél-franciaországi villájában piheni ki fáradalmait. A vasárnapi angol bulvárlapok egészen eltérő módon értékelték a hírt.
Míg a Sunday Mirror úgy véli, hogy a pár "második nászútját" tölti, és sosem tűnt boldogabbnak, mint most, addig a The People arról ír, hogy miután Marokkóban jól összevesztek, jelenleg épp házasságuk megmentéséért küzdenek. A People szerint Elton John lovaggá avatott popsztár - aki Victoriának és Davidnak is barátja - éppen a házassági tanácsadó szerepét tölti be.

A focista korábban egyébként visszautasította Victoria javaslatát, hogy legyen még egy gyerekük. Szerinte ugyanis a lehető legrosszabb dolog kisbabával megmenteni egy problémás házasságot.

Nagymamakommandó és ajándék a nagypapának

A News of the World című amerikai bulvárlap értesülései szerint is válságban van a Beckham-házasság. A lap úgy tudja, hogy ráadásul még Victoria és David anyja is belemártotta magát az ügybe, közbeavatkozásuk azonban többet ártott, mint használt.

Úgy tűnik, a Beckham-pár különös előszeretettel avatja be magánügyeibe a tágabb családot is. David a marokkói nyaralás előtt például egy 80 ezer fontos, fullextrás Range Roverrel ajándékozta meg Victoria szüleit, állítólag azért, hogy ezzel kérjen bocsánatot mindazért a fájdalomért, amit állítólagos félrelépése okozott a családnak.

A The Daily Mirror egy meg nem nevezett forrása így nyilatkozott az ügy kapcsán: "Fura, hogy saját házassági évfordulóján anyósát és apósát is megajándékozza, de David mindenképpen fontosnak tartotta, hogy kifejezhesse köszönetét támogatásukért." Victoria édesapja, Tony állítólag teljesen odavan az autóért, amit elmondása szerint "álom vezetni".

Mégsem vonul vissza

A hírek szerint Beckham egyébként annyira letargiába esett Eb-szereplése miatt, hogy eldöntötte, visszavonul. Victoria erről természetesen hallani sem akart, és addig beszélt férje lelkére, míg az meg nem változtatta elhatározását.