Victoria Beckham kisebbre szabatja a melleit

2007.12.10. 17:45
Az újra összeállt Spice Girls turnéján Victoria Beckhamnek annyira dinamikus tánckoreográfiát kell végigcsinálnia, hogy most attól tart, ha túl nagyok a mellei, kiesnek a ruhájából.

Victoria Beckham, alias Posh Spice azért aggódott, hogy hatalmas mellei kibuggyannak a Spice Girls új turnéjára tervezett feszes Roberto Cavalli ruhákból, miközben hevesen táncol a színpadon. Ezért úgy döntött, hogy kiveteti implantátumait, hogy ne történhessen vele semmilyen ruházati baleset.

"Arról megy a spekuláció, hogy kivetette az implantátumait a turnéra, hogy beleférjen a ruhákba, anélkül, hogy a melleinek kibuggyanását kockáztatná a dinamikus táncmozdulatok közben" - mesélte egy névtelen forrás a Femalefirstnek.

A feltűnően műmellű Victoria Beckham sokáig tagadta, hogy mellplasztikát végeztek volna rajta, de 2005-ben előkerültek a papírok a beavatkozásról.

Beckham neje a múlt héten azt is bevallotta, nem erőssége azéneklés, sőt, úgy általában véve semmihez se ért: "Nem vagyok egy Mariah Carey, de azért tudok énekelni. Kezdettől fogva nyilvánvaló volt, hogy soha nem leszek a legjobb énekesnő, táncosnő vagy színésznő. Sose voltam az a "született tehetség" semmiben." - mondta el akkor az énekesnő a Femalefirstnek.

Azt nem tudni, hogy ezért, vagy a később valóban említett idegesség miatt, de férjét nem engedte elmenni a Spice Girls új turnéjának első koncertjére. Persze Beckham a tiltás ellenére is ott volt a nyitókoncerten, sőt fiaikat is elvitte magával, akik először láthatták színpadon popsztár-anyut.