Victoria Beckham a legrosszabbul öltözött celeb

2008.01.09. 20:57
Victoria Beckham lett az első Richard Blackwell divatkritikus listáján, amin a legrosszabbul öltözött nőket gyűjti össze évről évre. A dobogóra még Amy Winehouse és Mary-Kate Olsen fértek fel. A tavalyi első helyezett Britney Spears idén is jó eséllyel indult volna a címért, de magánéleti problémáira való tekintettel kivették a mezőnyből.

Idén 48. alkalommal állította össze a legrosszabbul öltözött hírességek listáját Richard Blackwell amerikai divatkritikus,

Richard Blackwell
aminek az élére ezúttal a Spice Girlsben Posh Spice-ként megismert Victoria Beckham került. Nem ez az első alkalom, hogy Victoria Beckham a listára kerül, 1998-ban az egész Spice Girls együttes elnyerte Blackwell díját.

A kritikus szerint azért Victoria Beckham lett az első, mert öltözködése nélkülöz minden egyediséget, különlegességet. Öltözködése kimerül a szűk miniszoknyákban. "Egyik szupermini förmedvényt követi a másik" - mondta Blackwell az AFP-nek

A névsor második helyezettje Amy Winehouse, aki tupírozott hajával, pöttyös szoknyájával leginkább egy 50-es évekbeli kamionos vendéglő pincérnőjére emlékeztette Blackwellt, írja az MTI. Victoria Beckham persze stílusikonnak tartja Winehouse-t. Bár így van ezzel Karl Lagerfeld is, aki egyenesen a múzsájának kiáltotta ki az énekesnőt, ő meg azért mégiscsak a Chanel tervezője.

A bronzérmes Mary-Kate Olsen színésznő lett, aki Blackwell szerint leginkább egy hurrikánba került fogpiszkálóra hasonlít.

A további helyezettek között van még Fergie a Black Eyed Peas egykori énekesnője, Eva Green színésznő, aki legutóbb Bond-lány volt, Lindsay Lohan és Alison Arngrim színésznők is.

Ők öltöztek rosszul. Klikk!

Az idei listáról lemaradt a tavalyi győztes Britney Spears, mert Blackwell nem érezte volna korrektnek, ha most még ezzel is piszkálnák az énekesnőt, amikor az idegösszeomlás szélén van jobb dolga is. A kritikus egyben reményét fejezte ki, hogy idén jobban megy Spears sora.

Az idén 86 éves kritikus nemcsak a rosszul öltözöttekről, de a jól öltözöttekről is készít listát Fabulous Fashion Independents néven. Ennek az élén idén Reese Witherspoon, a Doktor Szöszi című film főszereplője áll, közvetlenül Jemima Khan, Hugh Grant volt barántője és Angelina Jolie, Brad Pitt felesége előtt.

Richard Blackwell, vitriolos nyelvű divatkritikus 1960-ban állította össze első listáját, amikor még a gazdagok és hírességek divattervezője volt. Állítása szerint a listák mulatságból készülnek, hogy ösztönözzék a divattudatosságot.