Félmeztelen pezsgőzés Belucci lemezbemutatóján

pl
2004.12.10. 16:08
Szigszalagos mellek és pezsgő fogadta a Velvetet Niki Belucci sajtótájékoztatóján, ahol az expornószínésznő december elején megjelent, 1234 című nagylemezét mutatta be a sajtó képviselőinek. Kiderült, hogy Belucci évekkel ezelőtt egyenesen Krisz Rudi karjaiból vetette bele magát a pornószakmába, de ma már csak barátok.

"A B7 VIP klubban kerül megrendezésre (sic) DJ. Niki Belucci élete első sajtótájékoztatója, melynek apropója a december első hetében megjelent nagylemeze. Az esemény alatt gyönyörű topless hoszteszlányok kínálják a pezsgőt, Niki image-ét öltve magukra. A meghívott vendégek között felfedezhetjük azokat a jóképű férfiakat is, akikkel Nikit a bulvársajtó hírbe hozott" - invitálta a sajtótájékoztatóra szerkesztőségünket az expornószínésznő, a Velvet pedig eleget tett a meghívásnak.

Flipper megmentette a világot?

Tekintse meg képeinket!
Férfi olvasóink elnézését kérjük, amiért a klubban cirkáló, rezgő mellekről nem tudunk a teljes izgatottság jegyében beszámolni, hiszen mellekkel a Velvet újságírója is késő kamasz kora óta rendelkezik, így a témakörben további érdeklődést nem tud felmutatni. A szerző hagyományos típusú szexuális orientációja ma már talán ódivatúnak tűnhet, és talán szörnyen gyermetegnek, hogy a szigszalagos mellek helyett a Minimax csatornán zajló események kötötték le a figyelmét. Flipper és Lopaka épp a világbékét fenyegető gonoszokkal vette fel a harcot, amikor belépett Niki Belucci, így sajnos a végkifejletről lemaradtunk. Kérem, ha olvassák soraimat, tudassák velem, hogy sikerrel jártak-e.

Oscar

A 2002-es Oscar-díjkiosztó legemlékezetesebb pillanata Halle Berry nevéhez fűződik, tudják, amikor zokogva mondott köszönetet az aranyszobrocskáért. Azonban még ő sem vetekedhet egy sok férfi ízéről értekezni képes expornószínésznő örömével és meghatódottságával, hogy végre saját nagylemezt jelentethetett meg. "Köszönöm Rönky Fruzsinának, aki mindig mellettem állt, aki mindenben segített, és ha rosszat csináltam, mindig leszidott, mint egy igazi pótmama" - mondott köszönetet pityeregve menedzserének Belucci, és ez olyan szép volt.

Krisz és Belucci

Klikk a képre!
A sok köszönetrebegés után, a rendezvényen megjelent hazai sztárvilág jeles képviselőivel (Tommyboy, Anett, Dukai Regina, Tóth Tibor, Török Tamás, Kasuba L. Szilárd és a Club 54 együttes tagjai) együtt, svédasztalos falatozásra invitálták a Velvet újságíróját, aki a szendvicses tálak mellett találta Krisz Rudi énekes-tinibálványt. Minden bizonnyal őt is hírbe hozták Beluccival, ezért van jelen, gondoltuk magunkban, és a feltevést meg is osztottuk a hazai könnyűzenei élet színfoltjával. "Hát szexeltünk, persze" - tájékoztatta a Velvetet meglepő őszinteséggel Krisz Rudi, aki mint kiderült, évekkel ezelőtt, egy fellépése után ismerkedett meg a lemezlovassá avanzsált művésznővel. "Én még a pornózás előtt találkoztam Nikivel, amikor az egyik koncert után odajött hozzám autogramot kérni. Elég szégyenlős lány volt, eltartott egy darabig, míg sikerült a hálószobámba vinnem, meg is lepett, hogy ezután pornózni kezdett. Csak pár hónapig tartott a kapcsolatunk" - mesélt románcukról az énekes. A történetet később Belucci kiegészítette: "Tizennyolc éves voltam, amikor lefeküdtünk, és csak egyszer. Szerinte jártunk, szerintem nem. Sosem vett nekem se virágot, se semmit".

Titkok

A többi "jóképű férfi" jelenlétére egyenesen Beluccinál kerestük a magyarázatot. "Török Tomi nagyon jó barátom, tavaly januárban együtt voltunk síelni, és azóta csütörtökönként együtt bulizunk. A meghívóban szerepelt Leó is, de ő nem jött el, mindenesetre köztünk nem volt semmi. A Club 54-ból Némóval sem volt semmi. Kasuba L. Szilárd, nos, ő egy nagyon jóképű férfi" - mondta mosolyogva a DJ, az utóbbi médiaszemélyiség nevének említésekor feltűnően zavartan.

Munka és magány

"Ez egy trance lemez, de nagyon vegyes, ezért pontosan nem is tudjuk, hogy hová soroljuk be. Trance-ből is a leglágyabb" - tértünk rá a szakmai kérdésekre Niki Beluccival, aki hamarosan médiaturnéra indul 1234 című lemezével. "Rengeteg fellépésem volt eddig, és rengeteg lesz ezután is. Szeretnék megtanulni németül, mert Németországban szeretném folytatni pályafutásomat, de természetesen ez nem jelenti azt, hogy itthon nem fogok fellépni" - számolt be terveiről a DJ.

Az egykori pornósztár örökre búcsút intett a szexiparnak, mind mondta, "új életet kezdett, és mostantól semmilyen erotikus munkát nem fog bevállalni". Nemrég egy férfimagazinnak is csak úgy volt hajlandó modellt állni, ha félmeztelenül fotózzák. "A pornózás után úgy döntöttem, hogy nem fogom széttenni a lábam a magazinoknak sem" - magyarázta a Velvetnek a lemezlovas, aki jelenleg egy westievel osztja meg otthonát: "Jó lenne egy párkapcsolat, de boldog vagyok így is. Szeretem a kutyámat, a munkámat, szeretek fellépni, teljes életet élek. A szerelem meg majd jön magától".