horoszkóp

'Nem akartam, hogy Brigiről pletykáljanak'

dns
2005.01.13. 11:11
Bella Levente azt állítja, felgyorsult az élet, amióta a Megasztár döntőjére készül. Sminkelik, öltöztetik, fotózzák, szakmai tanácsokkal látják el. Legtöbben mégis inkább a szerelmi életére kíváncsiak, amióta a vigaszágas döntő élő adásában Borbély Brigittával megcsókolták egymást.

"Vegyes tapasztalataim voltak a tehetségkutató versenyekkel, így aztán nem foglalkoztam komolyabban azzal a lehetőséggel, hogy a Megasztár első szériájába jelentkezzek" - kezdte történetét Bella Levente, a második széria döntőse.

Oláh Ibolyával a Kifutóban

#alt#
Levente, a háttérben Caramellel

A 28 éves zenész évekkel korábban már szerepelt a Tv2 Kifutó című műsorának második sorozatában. Az elsőben debütált Pély Barna, akit akkoriban leginkább a jazz érdekelt, és csapatával a fővárosi pubokat járta. A pályakezdők közül egyedül neki sikerült a látványos kiugrás.

"A második Kifutó döntőjébe bekerültem. Ebben a szériában tűnt fel Oláh Ibolya is, aki végül a második helyen végzett, de nem tört be a zenei piacra. Láttam, hogy ez a műsor nem ad túl nagy lökést a kezdő zenészeknek, és amikor a Megasztár első részének felhívásáról hallottam, azt hittem, ez is hasonló műsor lesz. Tévedtem" - mondta a civilben információszervezőként dolgozó fiú.

Hangtechnikus volt a Megasztárban

Bella Levente mégis kapcsolatba került a tehetségkutató műsorral, ugyanis a versenyt támogató hangszergyártó cég megbízásából a középdöntők hangosításával foglalkozott.

"Akkor már bántam, hogy nem próbáltam meg. Ugyanakkor a válogatásokon kiemelt énekeseket látva rájöttem, egyedül kiállni a színpadra sokkal nehezebb, mint ha egy zenekar van mögötted, amelyik segít neked. Nekem pedig inkább zenekari rutinom volt, és a saját csapatomban éreztem biztonságban magam" - mondta az énekes, aki a válogatáson viselt felsőjével megosztotta leendő pályatársait: a pólóján viselt 1-es feliratról néhányan túlzott önbizalomra következtettek.

#alt#
Lefogta a hangot

"Egyáltalán nem voltam biztos a dolgomban, és a zsűri sem emlékezett rám, mint az első széria hang technikusára" - nevetett Levente - "Évek óta karaoke házigazda vagyok szerte az országban. Ott tapasztaltam meg, mennyire fontos és nehéz lekötni a közönség figyelmét, és betölteni a színpadot, emiatt nagyon izgultam. Amikor műsort vezetek, gyakran tapasztalom azt is, hogy sok színpadra termett, tehetséges fiatal él Magyarországon. Egy részüket viszont nem érdekli, hogy befusson" - mondta Bella Levente, akit viszont annál inkább érdekelt a zenei pálya, és bevallotta, sokat jelentett neki az a rövid mondat, ami Presser Gábor középdöntőbeli értékelésében hangzott el. Eszerint "Megvan a hang".

Smink, fotó, és a csók

"Azóta felgyorsult ez élet. Most is egy fotózásra sietek Caramellel (Molnár Ferenc szintén a Megasztár döntőse). A nemsokára megjelenő lemez borítójára, és a médiamegjelenésekhez készülnek a fotók. Nemsokára forgatjuk az új Csillagklipet, és összeköltözünk a többiekkel. Összecsiszolódtunk a stábbal, akik az imidzsünket formálják, akiktől hangképzést és táncot is tanulunk. A döntősökkel is mély kapcsolat alakult ki. Élvezem a döntő összes járulékos programját" - újságolta az énekes, és hozzátette, a felkészülés mellett a barátnőjére tud időt szakítani.

Bella Levente a középdöntő alatt találkozott újra a vigaszágon versenyző Borbély Brigittával, akivel három évvel korábban ismerkedett meg egy tehetségkutatón. A legközelebbi találkozás után a közös próbák, és a felkészülési idő következett, amely alatt megkedvelték egymást. Végül egy Gellért hegyi séta után össze jöttek.

"Néhány héttel a vigaszágas döntő előtt már egy pár voltunk, de úgy éreztem, egyelőre jobb lesz titokban tartani a kapcsolatunkat, egy darabig még a döntős srácok sem tudták. Úgy gondoltam, ha Brigi továbbjut, azt mondhatják, hogy miattam. Ha pedig nem jut tovább, akkor is ugyanazt mondhatták volna. Nem akartam, hogy róla pletykáljanak" - mondta az énekes, akit az élő műsorban végül megcsókolt a basszista lány, és a "lebukásukról" szóló cikkeket rengetegen olvasták az interneten.

Nem készült fel

"Nagyszerű" - kommentálta az érdeklődést egykedvűen Bella Levente - "Még nem készültem fel arra, hogy a magánéletemről is tudni szeretnének, egyelőre fogalmam sincs, hogyan kezeljem. Jól megvagyunk Brigivel, ennyit szeretnék csak mondani róla. A szakmai utamról szívesebben beszélek, bár azon komolyabban még csak most indultam el" - monda az énekes.