Niki Belucci kidobta a vőlegényét

2004.06.08. 09:34
Niki Belucci megunta szerinte betegesen féltékeny vőlegénye dühkitöréseit, felbontotta az eljegyzést, és vasárnap kiadta Gábor útját. Az újabban lemezlovasként ismert expornószínésznő saját bevallása szerint egy darabig nem fog pasizni, korábban pofonoktól sem mentes életét ezentúl egy westie-vel szeretné megosztani.
Niki Belucci mindössze egy évig pornózott, mégis a legismertebb magyar pornószínésznők egyike volt. Ma már kizárólag a zenélésnek él, DJ-ként járja az országot, és lép fel külföldön. Komoly párkapcsolatban élt barátjával, aki nemrég meg is kérte a kezét, ám félév együttlét után Belucci vasárnap lapátra tette a vőlegényt.

"Felbontottam az eljegyzést. Azt korábban is tudtam, hogy a barátom féltékeny típus, de hogy betegesen, azt nem. Nem akartam, hogy kettétörje a karrieremet, ezért vasárnap kidobtam" - árulta el a szakítás okát a Velvetnek az egykori pornócsillag. "Betegesen féltékeny ember, aki az élő fára is féltékeny volt. Rengeteg fiúbarátom van, és miattuk is mindig botrányt csinált. Gyakorlatilag nem mehettem sehova se szórakozni. Belenézett a telefonomba, visszanézte az utolsó hívásaimat, az sms-eseimet, minden lépésemet figyelte. Elegem lett belőle" - nyilatkozta a DJ-vé avanzsált pornószínésznő.

Menedzsernél lakik

Tekintse meg képeinket!
Belucci elmondása szerint sokat veszekedett barátjával, aki nehezen viselte, ha távol volt. Vasárnap ismét csúnyán összekaptak, Nikinél azonban betelt a pohár, és ultimátumot intézett Gáborhoz. "Ez már nem az első vitánk volt. Sokszor mondtam neki, hogy költözzön el. Tegnap közöltem vele, hogy a menedzseremnél alszom addig, amíg ki nem költözik a lakásból" - mondta. "Hónapokon keresztül azt hajtogatta, hogy meg fog változni, de nem történt semmi. Amikor hazajöttem a munkából, nem az volt az első kérdése, hogy vagyok, hanem az, hogy lefeküdtem-e a sofőrrel" - tette hozzá.

Előbb a karrier

Gábor márciusban kérte meg Niki kezét, jövő nyáron akartak összeházasodni, a lemezlovas azonban örül, hogy a dolog másként alakult. "Fiatal vagyok én még a házassághoz. Most a karrieremre szeretnék koncentrálni. Jó úton haladok, állandóan fellépek, minden második héten külföldön játszom" - árulta el a 21 éves Belucci, akit többek között Ausztriába és Németországba hívnak fellépni.

Míg a munkában igen, a magánéletet illetően Belucci nem mondható túl szerencsésnek: korábbi kapcsolata is csak egy fél évig tartott, előző barátjától, a VIVA televízióból ismert Timótól is igen viharos körülmények között vált el. Saját bevallása szerint annak idején a műsorvezető kedvéért adta fel pornókarrierjét és nézett más munka után.

A másik ex

A szakítás körül annak idején igazi médiacsata alakult ki Niki és Timo között. Belucci az egyik bulvárlapnak akkor úgy nyilatkozott, hogy volt barátja rendszeresen drogokhoz nyúl, nézeteltéréseik alkalmával pedig a fiatalember állítólag szerette ököllel lezárni a vitákat. Címlapra került az is, hogy Timo többször félrelépett, mialatt együtt voltak. A tinilányok körében igen nagy népszerűségnek örvendő műsorvezető tagadta a vádakat, és az üggyel kapcsolatban anyacsatornája is mellé állt.

"Lehet, hogy idősebbekkel kellene kezdenem, talán velük nem lenne ennyi gond, hiszen tapasztaltabbak" - összegezte gondolatait a Velvetnek Belucci.

Az új lakótárs

Beluccit meggyűrűzték
Fotó: machomedia.hu
Az expornószínésznő számára jelenleg a zenélés a legfontosabb. Nem fél attól, hogy egyedül marad, mert elmondása szerint rengeteg barátja van, olyanok, akikre tényleg számíthat. Azt tervezi, hogy vesz egy kutyát, hátha vele több szerencséje lesz. "Nekem nem kell most pali egy darabig. Legalábbis jó egy évig nem szeretnék. Veszek egy westie-t magamnak, benne biztos nem fogok csalódni" - mondta.

A westie (west highland white terrier) igazi munkakutya, állandóan vidám, játékos, ideális családtagnak mondható, és nem tartozik a tipikus, unott szalonkutyák sorába. Remekül beilleszkedik környezetébe, nem agresszív, fáradhatatlan játszótárs, és kifejezetten igényli is az ember- barátaival való állandó kapcsolatot, írja Derek Tattersall A westie című szakkönyvében.