horoszkóp

James Belushi beperelte szomszédját

2004.11.08. 10:52
A Belushi szomszédságában élő színésznő állítólag kémkedik a Kutyám, Jerry Lee sztárja után és nem hagyja őt pihenni.
Zaklatásért beperelte a szomszédjában élő színésznőt, Julie Newmart a Kutyám, Jerry Lee című filmek sztárja, James Belushi, írja az AP.

Bömbölteti a zenét

A színész elmondása szerint Newmar pokollá teszi az ő és családja életét. A nő állítólag rendszeresen rongálja a házaikat elválasztó kerítést, kémkedik a családja után, rossz színben tünteti fel őt a többi szomszéd előtt, és direkt hangosan hallgatja a zenét, hogy a Belushi-családnak egy perc nyugta se legyen.

Az ötvenéves Belushi feleségével, Jenniferrel, két közös gyermekükkel és előző házasságából született fiával, Jaroddal él brentwoodi otthonában.

Milliókat követel

"Newmar tudatosan próbálja megkeseríteni Belushi életét" - állítja a színész jogi képviselője, Belushi pedig nem nézi tétlenül a színésznő gonosz üzelmeit, és bírósághoz fordult az ügy megoldása érdekében. A színész súlyos lelki megrázkódtatás okozásával illetve jó hírnevének megsértésével vádolja Newmart és a hírek szerint négymillió dolláros kártérítést követel tőle.

A hatvanas évek népszerű televíziós sorozatában, a Batmanben a Macskanőt alakító Newmar egyelőre nem kommentálta az esetet.