horoszkóp

Ben Affleck leszbikus sztriptíztáncosnőkkel mulatott

2004.11.11. 15:56
A színész barátaival tévedt be egy vancouveri bárba, ahol úgy lenyűgözték őket a sztriptíztáncosnők, hogy csak pár óra múlva kapcsoltak: rajtuk kívül nincs férfi a helyen. Affleck tiszteletbeli leszbikusként így is végigbulizta az éjszakát.
Ben Affleck kimenőt kapott Jennifer Garnertől, és kihasználva az alkalmat, jót mulatott - egy leszbikus klubban. A 32 éves színész barátaival tévedt be egy vancouver-i bárba, és jó ideig nem tűnt fel nekik, hogy csak rajtuk kívül nincs más férfi a helyen. Ennek oka az lehetett, hogy lenyűgözték őket a vetkőző sztriptíztáncosnők, akiket órákon át néztek, mire rájöttek: a közönség többi tagja mind nő. A fiúk ugyanis pont aznap estek be a helyre, amikor ott épp a szokásos heti leszbikus buli zajlott.

Felvette a ritmust

Affleck épp a Man About Town című új filmjét forgatta a kanadai városban, ezért nem tudta, hogy a helyen, ahol először járt, az adott napon csak olyan hölgyek szoktak bulizni, akik főleg egymás iránt érdeklődnek. Filmszínészként persze élvezett némi kivételt, egy transzvesztita előadó még aláírást is kért tőle a kebleire. Egy vendég szerint "Ben abszolút felvette a buli ritmusát, tapsolt és éljenzett a showműsort nézve", és egész éjjel két sztriptíztáncosnővel táncolt.

Ebből nem lehet baj

A színész tavaly épp Vancouverben került kisebb bajba, amikor az újságok lebuktatták, amint épp sztriptíztáncosnőkkel az ölében mulat. Ennek akkor menyasszona, Jennifer Lopez érthető módon nem örült. Leszbikus sztriptíztáncosnőkkel mulatni ebből a szempontból jóval biztonságosabb, és ebben remélhetőleg Affleck jelenlegi barátnője, Jennifer Garner sem talál kivetnivalót.