Ben Afflecket és Billy Zane-t bemutatták a családnak

2004.10.01. 11:09
Jennifer Garner hazavitte, és bemutatta családjának új barátját, Ben Afflecket. A szülők örültek lányuk választásának. Nem így Kelly Brook szülei, akik még a színésznő előző kapcsolatát siratják, mialatt Kelly már Billy Zane-t szereti.
Baráti parti és találkozás a szülőkkel

Jennifer Garner elérkezettnek látta az időt, hogy bemutassa szerelmét a szüleinek. A színésznő a West Virginia-i Charlstone-ban nőtt fel, ahol szülei a mai napig is élnek. Garner egy baráti összejövetelre utazott haza, és egyúttal Ben Afflecket is vitte magával a szülői házba.

Pat és Billy, Jennifer szülei örömmel készültek arra, hogy lányuk híres választottját megismerjék.

A pár csupán három hónapja van együtt, de örök szerelmükről már biztosították egymást.

"A Daredevil című film forgatásán ismerkedtek meg, de akkor még mindketten kapcsolatban éltek. Szerelmük akkor bontakozott ki, amikor néhány hónapja véletlenül összefutottak egy jótékonysági bulin" - állította a Femalefirst kérdésére Ben egyik barátja.

Kelly Brook is vitte Billy Zane-t

Kelly Brook is komolyan gondolja új kapcsolatát Billy Zane-nel. Az MTV Select című műsorának egykori vezetője szintén úgy érezte, elérkezett az idő, hogy barátját megismerjék a szülei.

A Titanic és a Fantom című film híres szereplője két hetet töltött Kelly családjának angliai otthonában. A szülőknek kissé gyors volt a váltás, mert néhány hónapja lányuk még az Olasz melóból ismert brit filmszínésszel, Jason Stathammal készült összekötni az életét. Szakításuk a lány szüleit is megviselte.

Nehezen fogadták

"Billy nagyon szereti Kelly-t. A szülők lassan megnyugszanak, és örülnek majd a boldogságuknak" - állította az Ananovának egy közös ismerős.

Zane rajongott az angol vidékért. Még a Memphis Belle című film forgatása idején kedvelte meg az ország vidéki tartományait, amikor hosszabb időt töltött a szigetországban.