horoszkóp

Halle Berry férje tagadja szexmániáját

2004.07.15. 14:44
Halle Berry botrányos házasságát és válását eddig leginkább csak a színésznő szemszögéből mutatták be a lapok, most azonban a férj, Eric Benet is nyilatkozott. Az énekes azt állítja, néhány apróbb hülyeségen kívül semmi rosszat nem tett, nem csalta meg a feleségét, és egyáltalán nem szexmániás.
Eric Benet állítja, nem Halle Berry sztársága miatt dőlt dugába a házassága a feleségével, és egyúttal azokat a híreszteléseket is cáfolta, miszerint szexmániás lenne, és kezeltetni kellene a szexfüggőségét.

Csak egy ember

"Nem vagyok szexfüggő" - állította Benet az ABC televíziónak adott interjújában. "Én is csak egy olyan ember vagyok, aki érzelmi gondok és zavarok miatt elkövetett néhány nagyon-nagyon hülye, fájdalmas hibát." Berry szerint azonban ez nem csak néhány hiba volt, és valójában a bulvárlapok már Benet és Berry házasságának első napjától kezdve cikkeznek az énekes hűtlenségéről. Benet ennek ellenére állítja, hogy soha nem követett el házaságtörést, bár az elismeri, hogy voltak apróbb botlásai, melyek helytelennek nevezhetők, és olyan "testi kontaktusai" is, amelyek nem helyesek egy házasságban.

A 33 énekest egyébként sokan nevezték Halle Berry úrnak, arra utalva, hogy kihasználja felesége hírnevét, Benet szerint azonban ez nem egészen igaz."Hazudnék, ha azt modanám, hogy a házasság nem tett józ az egómnak" - nyilatkozta Benet. "De nem igaz, hogy a kapcsolatunk emiatt ment tönkre."

Berrynek hiányzik a gyerek

Berrynek és Benetnek nincsen közös gyereke, de együtt nevelték az énekes előző házasságából származó 12 éves lányát, Indiát. A gyermektelenség Halle Berry egyik legnagyobb bánata, és annak elenére, hogy áprilisban maga kezdeményezte a válást, nemrégiben azt nyilatkozta, mindegy, hogy milyen úton, de pár éven belül mindenképpen szeretne gyereket. "Örökbefogadok, vagy akár mesterséges megterméknyítésnek is alávetem magam" - nyilatkozta a 35 éves színésznő. "Mindent megteszek, amit tennem kell. Imádom a gyerekekt, és nem akarom az anyaságot kihagyni az életemből."

Halle Berry egyébként rendkívül jó kapcsolatban volt nevelt lányával, akit szinte saját gyermekének tekintett. Berry barátai szerint férje ezt ki is használta, a válás során ugyanis állítólag azzal zsarolta, hogyha nem fizeti ki neki az általa kijelölt összeget, kevesebbet találkozhat majd Indiával.