Sok dolga van a Lazac műsorvezetőjének, amióta december 16-án megszülettek az ikrek. A karácsonyt már otthon ünnepelte a hirtelen kibővült család.
A TV2 reggeli Lazac című műsorát vezető Benkő Nórának decemberben ikrei születtek, a színésznő azóta otthon ismerkedik az anyaszereppel. Így egy darabig nemcsak a tévénézőknek, de a Magyar Színháznak is nélkülöznie kell az István, a királyban Enikőt, a Vízkereszt, vagy amit akartok-ban pedig Oliviát alakító színésznőt.

Szobafogság

Nóra élete nagyon megváltozott a gyerekek születése óta. "Minden körülöttük forog, háromóránként kell etetni őket, így december óta tulajdonképpen csak kétszer voltam kinn az utcán" - meséli a Velvetnek.

A kétpetéjű ikrek, Ábel és Marcell 2700, illetve 2500 grammal, császármetszéssel jöttek a világra, mivel az egyik baba farfekvéses volt. A gyerekek szépen fejlődnek, a kisebb súllyal született Marcell már most utolérte bátyját.

Szeptembertől újra színházban

A színésznő a Velvet kérdésére elmondta, hogy az idei színházi évadot kihagyja, de valószínűleg szeptemberben már játszani fog. A reggeli műsor néhány részében pedig már lehet, hogy tavasszal látni fogják nézők. Elárulta, hogy van segítsége: éjjel férje, Kirády Attila, a TV2 szerkesztője, nappal pedig szülei segítik ellátni a két kisfiút. Mint mondta, egyelőre még nem terveznek újabb kisbabát, hiszen "Ábel és Marcell mindig ott lesznek egymásnak".