Monique Covet: Benkő farka óriási

2008.10.20. 10:20
Monique Covet szerint a perverz lantművész nagyon beteg, ezzel magyarázható különös viselkedése a Celeb vagyok, ments ki innen című produkcióban is. A pornószínésznő úgy véli, hogy a lantművész lelki problémáit kompenzálja nemi szervének nyilvános lógatásával - a méreteivel viszont semmi probléma nincsen, sőt.

Az Olaszországban élő pornódívának volt szerencséje közelről is megismerni a sajátos stílusú Benkő Dánielt. Ugyan a lantművész sorsát a Celeb vagyok, ments ki innen című valóságshowban nem követi szemmel a televízióban, minden lépéséről értesül. Elsők között volt például, akiknek Benkő elújságolta, hogy Argentínába utazik.

Monique Covet

Covet számára nem volt meglepő, hogy a művész bevállalta a kalandtúrát - szerinte a férfi saját lelki problémáit szeretné kompenzálni a pucérkodásával, és az is nyilvánvaló, hogy miért imitál nyilvános önkielégítést :

"Dani súlyos beteg és nagyon perverz, emellett igen jó ember. Semmi rosszat nem tudnék róla mondani, hiszen ugyanolyan, mint én vagyok. Amikor egyszer meglátogattam a budai házában, anyaszült meztelenül nyitott ajtót, majd átnyújtott egy pohár bort. Művésznő, drága, lépjen be - mondta."

A bizarr szituáció ellenére Cuvet elegánsnak vélte a helyzetet, a Napi Ásznak pedig elárulta, hogy Benkő hatalmas fallosszal rendelkezik - persze az óriási méretet túl közelről nem állt módjában megtapasztalni, hiszen nem volt közöttük szexuális kapcsolat. "Az átrendezte volna a kapcsolatunkat, nekünk pedig jobb, ha barátok maradunk" - mesélte a pornószínésznő.

Nem is akkora

A Velvet információi szerint ugyanakkor Monique Covet nagyot mond, de legalábbis csúsztat. A lantművész lakása ugyanis Benkő meztelen fotóival van tele, és akik látták, állítják: az a farok átlagos, de semmiképp sem hatalmas.